Wednesday, January 21, 2009

JUS MATE 5


herm..lama aih tak update...so arini nak citer skit pasai JDM5....yang menakjubkan....

ehehhee......aduh bila tgk harga, mak ai takmampunya...RM450.00.....3KOTAK.....
KALO sekotak-sekotak jaa RM200.00 NAK TAKNAK beli laa jugak...demi kesihatan dan sengugut yang merungsingkan.......sblm kawin pulun laa minum...tawakal jaa n beserah pd ALLAH...moga-moga sengugut dapat dipulihkan..sebab dh banyak sngt makan ubat..mcm-mcm telan..tapi tak jugak ilang..yang paling merisaukan, member-member kata..kalo ada sengugut ni payah LEKAT BABY......uwarghhhhhhhhhhhhhh...menambahkan stress.........aduh apa haruS aku lakukan... tapi setelah amik JDM5..dh mampu sengeh dh....bulan-bulan pun menten jaa..senang nak kira bila mula dan bila habeh..........dan paling yg suka sngt....time nak knuri aritu berat badan ilang 7kg.YAHoooooo...syoknya...dhlaa sihat dan dapat berat bdn yg dok idam slama nie...ALHAMDULILLAH.............bolehlaa melaram skit time kawin.......syukur snGT......

tapi,kazen yg sugest minum JDM5 nie ada habaq...."kalo amal minum nie, suBuq....." ayoyooo.....
ermmm...btoila, pas sebulan kawen....p kLinik..doktor sahkan dh PreTnent....apa, aku bakal jadik ibu......?!!!! mcm tak pcya.......walhal sengugut terok sungguh....berkat bekorban skit wang ringgit beli JDM5 dan izin alLLah....insyaALLAH raya tahun nie. aku beraya dengan org baru..........syukor ku kehadrat ilahi........

so, di sini...nak sher laa skit.....pd yg ada poblem dengan dtg bulan....n tak brapa nak subuq ...
amal laa minum JDM5..dan akan dapat hasilnya........bila badan sihat........lagi kuat untuk BERIBADAT.......:-)



Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.Jus Diet Mate 5 formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan kabohidrat kepada tenaga yang merupakan

5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan
.
Ramuan-Ramuan Utama Jus Diet Mate 5:

1. Garcinia Cambogia (HCA)
2. Hoodia Gardoni
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembetukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:

Berkesan mengurangkan berat badan
Menghalang selera makan
Menghalang pembentukan lemak
Mengurang kolesterol
Menambahkan tenaga
HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

Kebaikan Hoodia Gardoni:

Mengurangkan selera (tidak ingat makan langsung selama lebih 24 jam!!!)
Berkesan dalam mengurangkan pengambilan kalori
Memberi tenaga tambahan
Semulajadi dan selamat untuk diamalkan

Herba ini dihasilkan daripada pokok Kaktus dari Afrika.

3. Guar Gum
4. L-Carnitine
Merupakan juga ramuan yang diperkaya dengan fiber.

Kebaikan Guar Gum:

Memberi rasa kenyang
Bertindak baik bagi mencuci usus
Membuang lemak, glukos dan racun dari usus
Menyihatkan usus
Menyihatkan jantung
Mengatasi masalah stroke
Merupakan satu ramuan yang begitu berkesan dalam pembakaran lemak (fat burner), menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari. L-Carnitine merupakan ramuan yang sangat mujarab dalam program diet di mana ianya sangat effektif untuk mengurangkan rasa lapar dan letih.

Kebaikan L-Carnitine:

Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
Ianya ramuan yang bagus bagi melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida

5. Inulin
6. Soy Protein
Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan.
Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.Kebaikan L-Carnitine:

Bagus untuk kencing manis
Memberi tenaga tambahan
Meningkatkan kadar metabolisme badan
Soy protein adalah sumber daripada protein lengkap tanpa kolesterol menggantikan protein haiwan.Kebaikan L-Carnitine:

Ramuan tanpa kolesterol
bagus untuk penjagaan jantung
Soy protein melancarkan kitar haid dan kesuburan wanita

Kesan buruk bahan kimia dalam amalan diet
Kesan jangkamasa pendek
Kesan jangkamasa panjang
Gementar dan berdebar, letih, susah tidur, panas badan, pitam, kerap buang air besar, kegemukan mendadak bila berhenti.
Kerosakan pada hati dan buah pinggang.

Kebaikan Jus Diet Mate 5
Mudah
Berkesan
Semulajadi
Selamat
Tanpa rasa lapar
Tanpa rasa sakit
Tanpa bersenam
Bertenaga dengan minda yang cergas
Menyihatkan jantung
Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
Membantu kesuburan wanita
Bagus untuk saraf dan sendi
Melancarkan usus
Merawat masalah kemurungan, susah tidur
Merawat migrane dan gastrik
Mengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol


~Testimoni Jus Mate 5 ~

Membantu merawat penyakit kencing manis, darah tinggi, kemandulan, lelah, gout, sendi, kemurungan dan insomnia (sukar tidur)

Zie - sukar hamil
Saya baru cuba Jus Mate 5 selama sebulan.. selepas bermacam-macam cara untuk dapatkan second baby sejak 4 tahun lepas. Niat utama memang nak kurus, dan dapat turun dalam 5 kg dalam tempoh 30 hari ni. Dua hari lepas dapat tahu pregnant... so happy tak tau nak kata..

Pn. Rossaila - Kepenatan lepas bekerja
Kini, yang nyatanya bila saya ambil 1 peket Jus Mate 5 lepas kerja, badan saya jadi bertenaga sangat.... mampu buat exercise 1 jam lebih.... Jus Mate 5... buat saya rajin & aktif!

Cik Suzana - Obesiti 230kg
Dulu saya malu untuk keluar rumah. Nak bangun berjalan sendiri pun susah. Perlu bantuan ahli keluarga untuk bergerak. Kini saya dah boleh bergerak seperti orang lain, malah mula menambah pendapatan dengan menjadi pengedar Jus Mate 5.

3 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

EjdeeJasmi said...

tahniah..hihiii

- P o W e R oF L o V e - said...

welcome........

Clumsy mummy said...

kak nida..jiha nak try la jdm5 ni...kak nida amek kat mana??bleh tak nak try 1 kotak dulu...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design