Wednesday, March 11, 2009

-Semalam, Harini dan BesOK hari-

hehehhe...tgk title pun dh nampak diri nie berada dalam kalam kabut.....dengan kehidupan seharian....ntahlaa arini kalo ikut kiraan pertnency dh masuk 13 minggu aku pretnen..zuriat Mr.Op's..........SYUKRAN ya Rabbi...kerana still bagi aku kekuatan hadapi liku-liku nie..even hati nie dh memang btoi-btoi mengalah dengan keadaan....kalo dl, zaman soLo len...tapi dh kawen nie citer len laa plak kan........apa-apapun aku BAHAGIa n bertambah bahagia skrg nie..di samping Suami tersayang yg cukup sportin habeh.....kelakar dia laa org nya.....nyway pappun...
i LOve U Baba.......tapi sbnaq nya..aku jadik kelam kabut dlm diri nie...pasai gheja aku...aku pun tak paham laa semenjak dua menjak nie..aku ilang KONSENTRASI n FOKUS aku di tempat gheJa.....aku mcm dapat gasa pasepa....gara-gara TENder mINGgu lepaihla..........nak kata aku pest time kena marah tak jugak...dh selalu kn.....tapi yg kali nie kn marah..PENANGAn dia menusuk KalBu...terpahat kat tulang itam.,.....ikut kan hati nak blah dh dr sini.....nak lepak di rumah ja.........pas dh besalIn nie br nak cr kerja len....tapi..kot bosan lagi qasanya....duit tak masok.....asyik ngadap umah ja......



ya ALLAH ya rabbi...bantulaa aku keluar dr kekusutan nie....aku pun tak mengerti apa yg harus aku lakukan..........MOOD ilang terus nak gheja.......kepala jd berat..beban sngt-sngt...sebab semua BENDa aku kn ingat....kn tahu.....tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tak tau nak Luah mcm mana........nak kata imotional pun Tak jugakk...cuma mcm ada sekelumit fill tak puaih hati bersarang di hati nie...nak lepas kan tak tau cara mcmnna....abeh kuat pendam jaa la...tapi nie laa gaya pendam.las-las jadi mcm MERENg.....separa GiLa.....hahahhahaaa........
mkin hambatan gheja sama ......aku presure gheja sorang-sorang...tu jadik cmm nie.....takdak member nak sher buat gheja..........hat gheja tu dr zeR0 sampai dh siap...n satg pusin balik yg kn ambush aku lah jugak................

ya Tuhaan berikan aku KEKUATAN dan Terus BERSABAr...dengan karenah manUSia di sekeLiling dan semoga dengan semua duGaan ini aku lagi tawaDhuk dengan mu ya Rabbi................:-(

2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Zaki N Ilyia said...

sabaq ja la nida, setiap yg berlaku ada hikmahnya..sambil2 tu cari2la keja lain pastu say good bye kat tpt yg xbest tu..

KingQueen said...

nak bt mcm maner dah keja klu tak keja apa namer nyer dik...biasalah tue dulu kena lg teruk tak ingat ker ...nie sikit bukan ajer..dulu sampai kena tuduh bukan lg teruk...ingat ajer ms dulu...hidup di akas...mcm maner spai disuruh berhenti...insyaallah sabar itu dlm keiman kita lg pu awak tue pragnet jgn ingat byk sangat

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design