Monday, April 20, 2009

BeFwday

Sedaq tak sedaq arini dh 20 aPriL 2009 so genaplaa umuq hakue 26 tahun...wooooP tua dh tu....nyway, this year rasa best sangat celebrate befday..awal-awal pagi dh dapat wish dari my hubbY, Fiza..Uda SaFri, Kak iLia.. n Anum..thank's u so much 4 u aLL my fwend...remember my besday.......TeruJa aih..besday tahun nie..sebab celebrate ngan HUBBY tersayang.....

woOOp....sebut pasal hubby nie....nak tegelak lak rasa..dia buat suprise kat aku untuk kasik GIFT ....hahahahahhaha......patotlaa awai pagi dok sengeh-sengeh.....rupanya ada menda dia nak kenakan aku..nyway, aku pun tak bujet aku akan di kenakan n bakal dapat apa yang aku mahUkan neh.........:-D

memula tu , dh siap sume nak gerak g umah mama dl sblm masuk opis...saja g sana p brekfest...SEKALI TUH..NAK STAT enjin gheta....tekejut berok haku..ingat menatang hapa laa dok kat pelapik kaki..seblah driver...dalam otak ni x tepikiaq langsung suprise ka apa ka..dok pikiaq benda len..ish..tengiling ka...ulaq kaa...tgg lama gak..tgk kot-kot begerak..tapi tak begerak pun...makin pelik nie..sekali memberanikan diri p kat sit sblah tu...capai pelan-pelan tgk menatang hapa...skali pegang-pegang...lor......barang yg aku idam-idam kan...hahahahahahah..
terus pegang..lari masuk dalam rumah......tak tahu nak sher ngan sapa nie..perasaan time tu..bercampur adok....HAPPY TERSANGAT pun ada..termalu dengan diri sendiri pun ada....rasa bersalah pun ada...kira macam-macam fill laa ada....nama pun pompuan....tersentuh jugaklaa hati nie......nangis..sebaK sangat..tak sangka HUBBY aku..rupanya dia take action jugak Apa yg aku suka......nyway...THANK'S baba.....LOVE u sO much.......

sib bek laa dia takdak time tu..kalo dia ada...abis laa aku........sure..dia org pertama gelak kan aku...tgk muka panic aku neh bila nampak jaa barang tuh....hahahhahaha.....tak sangka....kena jugak......selalu buat suprised kat org ..ha kali nie..nah amik aNg..huBBy sendiri buat suPrised.......hahahhahahah.....

sekali lagi..THANK'S A LOT tO my HuBBy....MR.ASYRAF ......Nex week Kita P HoneymOOn LAngkAwi k........yahOOO...

5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Zaki N Ilyia said...

wahhh..serappp bg apa tu..congrats nida..

- P o W e R oF L o V e - said...

jeng..jeng......dia bagi brg yg nida dok idam selama nie...HANDBEG yang boleh muat anak kucing 4 ekoQ...memang suka laa......

Clumsy mummy said...

happy bufdayyy

Ms AiReEn MoHd said...

WEHHH ang da tua...best nyer nakp honeymoon...leklok na p tempat org jgn duk galak sgt tau..hikhjik happy holiday

- P o W e R oF L o V e - said...

okess eryn..hakue takkan GALAK nya....nak galak camna hUBBY sblah..hahahhahahaha...cari kena GETU dgn dia....ecececec tak pdn dengan perot BONCIt ada hati nak galak tu.......tulaa eryn, haku dh tua nie...nex year 27 plak....skjp jaa masa belalu....

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design