Thursday, April 23, 2009

-Corn DaiLy FresH-

Fuhhhh..penangan mengidam.......leh tahan jugak la..........


smlm punya teringin CORN DAILY FRESH...sangup redah p jUSCO BM...janji aku dapat melunaskan tekak nie..yg teringin gila nak makan Corn daily fresh.......sib bek laa ada kawan-kawan yang baik hati sudi menemani diri ni p sana....


THANK' S A LOT 4 FIZA n Emah.............




pergh sampai sana...nampak-nampak jaa kedai dia terus tersedak...hahahhahaha..lawak btoilaa ibu menganduNg nie.....kalo dh teringin tu ha jgan kata apa la.....sanggup jaa redah....kena plak selera makan pun dh semakin bertambah..alHAMDULILLAH.......

sampai ja...elok laaa bRO tu pun dok lepak jaa baca paper....kami kostemer terawal laa dr yg len......dengan hati yg bebrunga-bunga....tgk gambaq pun telioq dh nie.....ehehehhe...terok kan...hakU nie..........glojoh btoi.....so....emah n FIZa dh mula buat pesanan yang aku...dok tak ketahuan lagi nak oder apa...sekali untuk Lunaskan kepIngin nak makan corn daiLy fresh...aku amik comBo D..ha amik hang sume ada...ada Corn...ada icekimo...ada wafLe, ada ice LEmon Tea......elok kami siap oder....ramai plak yg mai...sib bek kami awai....so tgg sat BRO daiLy fresh tu siapkan oder kami.......sembang-sembang laa ngan imah & fiza...depa gheja dok gelak jaa kat aku.....tgk muka org MeNgidam........cam org tak tahan sngt dah NIE.......bukan aku nie tak besa makan jaguNg..besa makan...tapi jagung dia....adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....memang best.....memang manTop laa.....sedap sngt-sngt.....dok sat smpailaa oder kami......dapat jaa oder masing-masing.....KHUSYUK makan........nie nak FOKUS makan..takot satg teringin lagi ha jenuhlaa.........so.Fokus makan...n menikmati sungguh-sungguh jagung n sume-sume yg dh aku oder tu...............dh siap makan tu ok la.........nak p sopin takdan la..masa suntuk...lagi pun lom Gaji tak sedap nak p jamu mata ja...abih kuat pun baju pretnen selai..wajib kn beli...ehehhehe....


alhamdulillah....SPNJg pejalanan, takdak apa-apa pun halangan...mudah jaa kami bertiga sampai di sana...........

sekali lagi THANK'S a Lot to Unti emah N unTie Fiza.....sudi teman kan saya.....ehehehhe

0 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design