Thursday, April 30, 2009

-DiA,Tercipta Untuk Ku-

DIA memang TERCIPTA untuk hakue....memang insan yang cukup penyabaq melayan karenah aku yang seakan-akan nak sakit jiwa nie......aku BANGGA milik dia....hanya yang pasti aku berSYUKUR ke hadrat mu ilahi kerana mempertemukan aku dengan insan yang cukop sabaq dengan karenah n perangai haku nie....

herm...sekarang nie PRETNEN dh mencecah 5 bulan...EMOSI selalu jaaa tegangu..."ait sakit jiwa apa haku nie" ekekekekkekek...owhHhh nonononono....mungkin nie pengalaman terbaru aku mengandung..anak pertama...cam ginik PEEl nya....kekadang suka, kekadang tereyak, kekadang sewel-sewel skit......so, insan niela yang selalu di sisi hakue...dan dia laa jugak yang selalu merasai segala PEEL aku nie.....aku ni ja yang kekadang JIWA kaCau.....sib bek tak tahap kronik.... blur-blur skit.....tapi insan yang brada di sisi aku nie.....aku memang TABIK SPRINg laa kat dia....even, aku slalu bikin buat hal itu,nie...dia still sayang aku...sayang dia pada aku tak penah berbelah bahagi....tak tahu nak ungkap dengan kata-kata, yang pasti AKU SAYaNg dia....andai pergi dia selama-lamanya tinggalkan aku........aku percaya takkan ada insan lain yang boleh menggantikan dia di sisi aku.........
syahdu laa plak. entry kali nie....tuhan jaaa yang tahu FIll aku tika nie. nyway..bebeh LOVE u sO much......so On sepTember nie.....ibu akan bagi HADIAH yang cukup bermakna buat baba........
insan ni bakal melengkapkan seri rumahtangga kita bersama-selamanya.....
"BERSYUKUR pD. YANG ESA"

2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

NAZRI AHMAD said...

140 hari..xlama lg dh tuuu

- P o W e R oF L o V e - said...

tula...xlama lagik dah...semakin teruja nie Nae....
dah stat Boxing dh dalam perot nie........ehehehhehe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design