Thursday, May 21, 2009

- Owh PenYeLiaK -



wah...wah....arini aku M.C..so happpy nya...walhal tak sihat..demam, sakit tekak, pening kepala sume lengkap.....aku gagah jugak drive p Klinik...n terus balik rumah mama...lepak sana...
tapi yg sedihnya...jmpak doktor....dokTor yg aku admire laa...doKtor AZURa....pergh doktor nie kecil molek orgnya...tapi stylo wooo....dtg klinik naik keta CALdiNA...murah btoi rezeki dia.....best kan kalo jadik mcm dia...rileks ja...pegang sana skit, sini skit dh dapat duit...ehehhehe...

doktor kata,TEKANAN DARAH TERLALU RENDAH sngt....wowowoowowo...dh agak dah..... pastu doktor kata " kamu nie, HYPeRTENSION" ha'ah itu memang tak nafikan ....memang tensen semenjak dua menjak nie....mana tak nya...keja ngan org PENGUNGUIH nie payah btoi....kalo ikut hati nie, nak jak buat HSITERIA kat opis tu..buat gila skali mesti sheikh pegunguih dia elok skit kot.....tak tahan laa mcm nie..dalam dok kata tak tahan..tapi leh jugak survive keja kat pejabat nie dh masuk tahun ke 2........hebat kan...huhuuhuuhuh..tapi sapa gheja sapa tau LA....dengan stap-stap kat pjbt nie....kat opis ni tak qamai dok ada 4 org ja...

BOSSS ok sngt...rileks ja...ni yg tak tahan ngan hat pakat perasaan nak jadik bOS.....pergh masak jaaa ngan perangai depa........suh buat itu... ini....walhal bagi dokumen depa pun tak lengkap..bila pihak CLIENt dapat jejak kesilapan depa...ha org paling nak kn ambusH hakue ler...sapa lagik.....? kalo tak kenang yg zaman la nie payah dapat gheja dh lama aku tinggai ja pjbt nie......tak tahan sungguh kalo PENYELIA tapak belagak BIG BOS..ha mcm hampeh......mingu nie memang STRESs....sebab tu td doktor pun cakap aku HYPeRTENSEN..sedih jaa aku dengaq....sebab sian kat SI COMEL di dalam nie.....tapi per ni tak leh elak dh...depa nie pun tak pikiaq yg hakue nie dalam keadaan apa...tula mau skali tak skali buat WELL..WELL..WELL.. al-ala hindu kn cucuq hidung tue.........angkat kavadi tue....dkat opis tu ha baru pakat tau......yg haku dh lama pendam nie perasaan bengkak nie........dengan depa....buat org serupa "BIBIK inDOn" ..so kat sini aku nak gak atched gambaq - GAMBAQ STAp opis aku...............


0
ni baru satu......pas ni ada G.......amcm hEnsem dak oPISmate aku...neh..


2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Ms AiReEn MoHd said...

nida ko ni kuang ajaq...ade lak tanye ensem ke tak...aku terkelu lidah tau tak?

- aNiDa - said...

jawab jerk..hensem ke TAK....ekekek....dh lama sbnaqnya aku nak UPLOAD gamabq nie..jagan tak tau opismate aku neh...dh 15 tahun kawen..rileks jaa pakai baju pengantin lagik......ekekekkek

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design