Monday, June 22, 2009

-desTinasi PerjUmpaan BekAs PeLAjar ittAr Perai-

untuk makluman member-member bekas pelajar ittar perai, so di sinila kita akan mengadakan perjumpaan buat kali pertama, setelah hampir bertahun-tahun tak jumpak....TERLEBih dahulu nak mohon maaf kalo laa tempat nie agak tak sesuai....tapi kita nak ala-ala tepi pantai kan? so,untuk yg dh bekeluarga dan punya BB kecik tu sini laa rsnya sesuai, selesa...

SURAU, TANDAS sume lengkap...takpelu nak tercari-cari sume tu...yg penting SURAU tu, mudahkan urusan kita sepanjang pogRAM...pasnie, kalo banyak sambutan, kita lehlaa p lepak HOTEL plak......so, bg yg sudi nak JOIn bole laa bg nama pada saya....contact saya k.....eheheheheh....

so, bagi yang nak JOin, bleh BANKIN kan duit RM 25.00/ SEORANg ke no.akaun CiMB

NURUL NATASHA 1455-0001690-20-4 dh siap bank-in BLEH call pada tasha maklumkan pembayaran.

so, kita adakan POGRAM ni hanya laa pd 08.08.2009 SAHAJA.... PENGINAPAN tak di sediakan. sebab tak tahu TASTED masin-masin nak mcm na......tempat ni di BOOKING DR puKOL 3.00ptg sehingga 9.00malam.arap-arap di kesempatan blehlaa kita pakat-pakat jmpak balik member-member lama.....di kesempatan itu jugak dapatlah kita mengimbau saat manis waktu kita sama-sama MENGAJI kat ITTAR PERAI....."insyaALLAH sambil mengingati pada saHABAT kita yg dh pergi buat SELAMANYA......."AL-FATIHAH"

- PAPAN TANDA PUSAT KEGIATAN SUKAN AIR
TANJUNG BUNGA PULAU PINANG, UNDER MSN -

-VIEW DR. ataih- "FIRST LEVEL"


-TEMpat untuk ber-BBQ-


-Tempat berLaBoh..LEpak-Lepak....- "SECoND LeVeL"


Kerusi cam kat ITTar deduLu pUn ada gak.......


-Kawasan "FirsT LEveL" nie, BOLE PAKING KERETa-


-view Beach TANJUNG BUNGAH SPOT CENTER-

video
- Video SEMASA SESI penerangan dr.Mr.Vasu-

Monday, June 15, 2009

-GifT froM Erynn-

Thank's a Lot to MY Bloq Fwend.....ErYnn....eryn sowi aku lambat masuk entry pemberian dr hang..bz laaa weih...... hari ni aku bksmpatan nak masukkan citer pasaL pemberian yg hang bagi kat aku...eryn...THANK'S A lot sebab bagi baby aku ROMPERS yg kiut sngt-sngt...TERUJA aku bila buka bungkusan dr hang......alalalalalalalalallaa dua rompers yg kiut miut neh...... dah tak sabaq rsnya nak tgg DELIVER BB aku bulan 9 nie.....thank's a Lot to Unti ErYN N UncLe Boy...
sebab sudi Bagi BB saya 2 pasaNg Rompers Yg cuKup kiut Miut.........


-satU Lengan penDek N satu g LeNgan PanJAng -

-ThanK'S EryNn N Boy kasik Aku Bj Nie siap ada Kad ComeL lagiK.....
Terharu aku weih..BermakNa Buat aku n My BB-

- xsabar nak pakaikan kat BB aku Rompers YG Unti Erynn Kasik neh-









:: BeRsedekAh Di MEGA MALL ::

Wekend baru nie, tak kemana pun...cuma ke MEGA MALL jaaa..jenjalan cuci mata n habeskan siKit duit......ehehhe..pastu besedakah smBei tu....ermm, nak di jadikan cerita...kami di sapa oleh seorang wanita yg tak kenai nie...mai tepi gheta suh Hubby aku bukak ceRmin tingkap..ingat kan pasepa..rupanya nak mintak dOnatIon kat kami dua... kata WaniTa nie..dengan wajah ala-ala kesian..BEG DUit dia jaToh...pastu dia takdak tambang nak balik SG.LAYAQ Sungai PetaNi nue.pastu siap habaq g..dia xmau banyak-banyak bagi dia skIt pun jadik laa...dan-dan buat nak tereyaK........adei.....begegaq jantung.......ha laa tekejuT..sebab kami dua dok gelak-geLak laa.....Kunun happy nie..masing-masing dapat jam baru...ehehehe.....tak sangka ada HAMBA ALLAH nie dok ikut kami dr bawah lagi...dalam qamai-qamai dia amed kami dua.......memang suspen laa...mana taknYa..dahlaa paking kat LEVEL 3...HAT PENuh hanTu cina tue......org pun tak brapa banyak masa tu...adei dh mcm-mcm pikiaq nie....lelama tu...hubby kata bagik jerla....iKhlaih...sebab dia nak balik QUMAH..sian dia.....huhhuuhuh...warghhhh kami pun kan kaya pun....DUGAAn neh......bila dh bagi ja.....wargh dengan muka ceria...kunun berbudi bahasa laa..."TEQIMA KASEH NAA adik" laju laa dia atoq langkah......takpalaa..kami dua ingat dia memang btoi nak balIk qumah dia...kalo sebalIknya....hermmmm nasib dia kali nie telepaih laaa..pasni mesti kena Buku Ngan QuaiH....

Tuesday, June 9, 2009

**DuriaN**

wah arini paling bemakna buat hakue.....mana taknya...buah yang aku idam-idam sepanjang ngandung nie..dapat jugak di rasainya....ni pun sib bek kakilia ngan abg.zaki bermurah hati bagi aku skit..merasa nikmat RAJA buAH nie....sdp hingga tak terkata...tu la no..org pretnen ni kalo dh ngidam sesuatu ha jgn kata apa laa....
kakilia ngan abg.zaki siap mai hantaq buah tu kat opis...masuk jaa opis bau aroma semerbak.....hahahhahahaa...ni menambahkan keterujaan aku nak makan neh.....elok abg.zaki n kakiLia balik ja...aku apa lagi......balonn....wah..wah tak ingat apa-apa dh nie..sebab dh kecoq ayaq lioq dok bau aroma dia....makan sungGuh-sungguh...hahhaha..dh mcm org kebUloq di buatnya.....eLok kat stgah gak laa aku bedaL...2pun kalo ikut hati nak habiskan sume..eh tak baik lak tamak...tinggai sikit bagi hubby aku.......bg dia rasa sama....hubby aku pun ngidam gak buah durian nie...elok dh siap makan sume....baru teringat call mama...bg tahu mama, "mama....Liza makan durian...." aiseh happy jaa bagi tau...skali mama jawaB...liza weih..jgn dok makan banyak....panaih....kata mama....dan-dan tesentot..alamak camna nie....dh masuk dalam perot dh banyak gaklaa...ulas nya....takpa moga-moga takdak apa-apa...mama suh minum ayaq masak bg banyak.........BAIkkkkkk mama.........

yang pasti, aku dh dapat buah yg aku dok idam - idam spnjng nganduNg neh...ehehheheheh....THANK'S A LOt To kak ilia n abgzaKi..tak rugi view bloq depa pagi td.....gara-gara view bloq depa laaa..aku leh makan Buah Durian yg cukup enak seKali...ahahahhahahhahaahh

Monday, June 8, 2009

-seNin yg MemBisu-

hari nie bertugas macam biasa.....aku tekad kan diri...MEMBISU SERIBU BAHASA....kalo sblm nie mai opis aku laa ketua keceriaan....sMiLe ja....bila dok smIle selaLu org dok BuLI aku..ha kali nie aku buat muka hat ala-aLa...belagak skit....ha baru tau nak cakap lekLok ...baru reti nak buat gheja sendiri..kalo dak men oder jaa...suh buat tu..buat nie...meNtang-mentanglaa aku KERANI CaBOk ja....hampa suka-suki buli aku...hari nie, aku nekad...bedetik jaaa skit perkara yg membuat kan hati aku memang dh tahap takleh tahan dh nie...aku nak masuk teruih bilIk BiG BOSS, nak letak surat resigned..biaq depa sume klam kabOt...pikiaq camna nak haNdLe doKumen yg melamBak hat aku dok hanDel slaMa nie..biaq pakat qasa sorang sikit gheja aku.....
hahahahahah..KUnun nak oTAi laaa..tapi luaq jaa..kat dalam HATi nie tak tgamak...sebab bos baik...payahlaa nak tgk dia kepo-kepo pasaL persoNAl aku.....bos nie Baguih laaa.tapi hat tak tahan nie.....hat bawah-bawah dia.....BENGANG di buatnya....hubby aku dh bg siren suh masuk jmpak bos...citer hal sbnaq...tapi aku tahan dl...pasnie kalo tak leh gak..ha said bye-bye laa no kat opis nie..takpa, cariklaa rezeki kat tempat len.....ni la nasib gheja sorang-sorang..sume gheja LOAD kat kita soranglaa...sapa yg besa gheja sorang-sorang mayb bleh rasa apa yg aku rasa...
mendiam kan diri...seribu bahasa......cuak gak laa supervisor aku neH.....dok buat renyeh-renyeh ngan aku...ha mamPos laaa hang.....renyeh la ang sorang-sorang.......nak buat baik laa tu.... ha laa satg tak reti komputer ..dia nak tanya sapa? kalo tak bukan KERANI cabOk neH.......huuhuhhuhuhu...
nasib diri laaa..di kaLa PRETNENCY dugaan memacam......"SABaq Ja laaa"

Friday, June 5, 2009

-ceLaru, Bingung-

aduh besawang gila bLOQ aku nie....bedebu jaa dah lama sangat tak update...maklom laa gheja sensowang nak kn buat..mcm nie laa nasib diri ku........ BZ mengaLahkan boss besaq...huuhuuu...
sib beklaa si coMeL dalam perot nie tak buat hal..n ALLAH bagi aku kekuatan n kesihatan hat tak ternilai pada aku nie...aLhamduLillah..

tapi tula, bz mcm bagai nak rak...kali nie DUGAAN lagik...menguji kesabaran. wargh muncul plak satu g PenyELia BelaGak boSS..waduh-waduh..smakin lama aku behidmat di sini..taring depa makin kuaq makin panjang....makin nampak dah belang masing-masing..mentang-mentanglaa nie opis beradik-beradik depa..wargh suka-suki buLi org neh......nanti sat ampa.....woP's bila mai dalam kesusahan ha aku laaa tmpat penyelia nie carik.sampai sangguplaa suh aku tinggai brg apa yg dia nak kat mana-mana...ish ada gak no mcm nie..mungkin nie laa KIFARAH aLLah bagi. sebab tak mau langsung sUjUd kat dia...doa LangsuNg tak mau.kunun nya dia akan HIDUP ataih dunia nie selama-lama nya......dh laaa mcm tu..berani mati nie PasanG cawAngan sampai iNDoNesia....pergh hebat....boss hat GAJji meLambak pun pasang saTu jaa.setia abadi sampai laa....nie, tak padan ngan bos dok sUpot sume...ada hati pasang cawangan len....mai kering,,ha meraTa laaa carik suMber...huhuhuhuuuh..tak sapa suruh....

aku tahap bengang sangat nie...geram tahap cipan....kalo nak tuleh sume bekajang bejela smpai sok tak habis.....yang penting, tak lama dh aku di sini... takmau dh laaa gheja sini.. tak syOk ar sebab tak dak TEAM WORK....apa wonderpet kata " YanG PENTING kERJASAmA"


hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design