Friday, June 5, 2009

-ceLaru, Bingung-

aduh besawang gila bLOQ aku nie....bedebu jaa dah lama sangat tak update...maklom laa gheja sensowang nak kn buat..mcm nie laa nasib diri ku........ BZ mengaLahkan boss besaq...huuhuuu...
sib beklaa si coMeL dalam perot nie tak buat hal..n ALLAH bagi aku kekuatan n kesihatan hat tak ternilai pada aku nie...aLhamduLillah..

tapi tula, bz mcm bagai nak rak...kali nie DUGAAN lagik...menguji kesabaran. wargh muncul plak satu g PenyELia BelaGak boSS..waduh-waduh..smakin lama aku behidmat di sini..taring depa makin kuaq makin panjang....makin nampak dah belang masing-masing..mentang-mentanglaa nie opis beradik-beradik depa..wargh suka-suki buLi org neh......nanti sat ampa.....woP's bila mai dalam kesusahan ha aku laaa tmpat penyelia nie carik.sampai sangguplaa suh aku tinggai brg apa yg dia nak kat mana-mana...ish ada gak no mcm nie..mungkin nie laa KIFARAH aLLah bagi. sebab tak mau langsung sUjUd kat dia...doa LangsuNg tak mau.kunun nya dia akan HIDUP ataih dunia nie selama-lama nya......dh laaa mcm tu..berani mati nie PasanG cawAngan sampai iNDoNesia....pergh hebat....boss hat GAJji meLambak pun pasang saTu jaa.setia abadi sampai laa....nie, tak padan ngan bos dok sUpot sume...ada hati pasang cawangan len....mai kering,,ha meraTa laaa carik suMber...huhuhuhuuuh..tak sapa suruh....

aku tahap bengang sangat nie...geram tahap cipan....kalo nak tuleh sume bekajang bejela smpai sok tak habis.....yang penting, tak lama dh aku di sini... takmau dh laaa gheja sini.. tak syOk ar sebab tak dak TEAM WORK....apa wonderpet kata " YanG PENTING kERJASAmA"


3 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

yanty_yoshicat said...

kak nida nk keja mn pasni???

MIK'YAL said...

hi nida..ni 1st time komen :-)
lucky u,bb tak buat hal ..hrp smua nya selamat..

hehehe,ni la nasib keja mkn gaji..i pun sama dok stress keja tp nk tulis dlm blog bahya sb bnyk budak2 opis dok baca blog ..satg tak pasai pasai depa dok p menyampai..hihihih :p

- aNiDa - said...

to YANti:kaknida nak gheja JUAI...ayaq jambu batu 88 kat tepi jalan nu...lagi meriah...happy ja...tak sakit jiwa.....

To TAsha:sian gak kat bb di dalam nie...ibu dia selalu PRESURE...leh buat tekanan darah rendah selalu...tapi apakan daya makan gaji ni laa nasib diriku...
tu la kan tasha..kita nie makan gaJi..sabaq ja.....ada 1001 HiKmah gamaknYa......

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design