Monday, June 8, 2009

-seNin yg MemBisu-

hari nie bertugas macam biasa.....aku tekad kan diri...MEMBISU SERIBU BAHASA....kalo sblm nie mai opis aku laa ketua keceriaan....sMiLe ja....bila dok smIle selaLu org dok BuLI aku..ha kali nie aku buat muka hat ala-aLa...belagak skit....ha baru tau nak cakap lekLok ...baru reti nak buat gheja sendiri..kalo dak men oder jaa...suh buat tu..buat nie...meNtang-mentanglaa aku KERANI CaBOk ja....hampa suka-suki buli aku...hari nie, aku nekad...bedetik jaaa skit perkara yg membuat kan hati aku memang dh tahap takleh tahan dh nie...aku nak masuk teruih bilIk BiG BOSS, nak letak surat resigned..biaq depa sume klam kabOt...pikiaq camna nak haNdLe doKumen yg melamBak hat aku dok hanDel slaMa nie..biaq pakat qasa sorang sikit gheja aku.....
hahahahahah..KUnun nak oTAi laaa..tapi luaq jaa..kat dalam HATi nie tak tgamak...sebab bos baik...payahlaa nak tgk dia kepo-kepo pasaL persoNAl aku.....bos nie Baguih laaa.tapi hat tak tahan nie.....hat bawah-bawah dia.....BENGANG di buatnya....hubby aku dh bg siren suh masuk jmpak bos...citer hal sbnaq...tapi aku tahan dl...pasnie kalo tak leh gak..ha said bye-bye laa no kat opis nie..takpa, cariklaa rezeki kat tempat len.....ni la nasib gheja sorang-sorang..sume gheja LOAD kat kita soranglaa...sapa yg besa gheja sorang-sorang mayb bleh rasa apa yg aku rasa...
mendiam kan diri...seribu bahasa......cuak gak laa supervisor aku neH.....dok buat renyeh-renyeh ngan aku...ha mamPos laaa hang.....renyeh la ang sorang-sorang.......nak buat baik laa tu.... ha laa satg tak reti komputer ..dia nak tanya sapa? kalo tak bukan KERANI cabOk neH.......huuhuhhuhuhu...
nasib diri laaa..di kaLa PRETNENCY dugaan memacam......"SABaq Ja laaa"

2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Anonymous said...

kita sama ja nida....
ms kita ada ble la dpa dok besaq kepala,kita laqiii sok br tau langit tinggi rendah.cuti sebulan mcm kena langgaq todak dah....

akubest501 said...

sabar yer...usaha tangga kejayaan..smoga dimurahkan rezeki...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design