Thursday, July 30, 2009

::PiNgu CoMeL::

sebot pasaL pinggu....ermmm kat opiz ni ada sorang dh mcm Pinggu...aku laa tue...jalan dh mcm pinggu..kirik kanan, kirik kanan.....dh tak larat nyaa...nak gerak laju-laju......kalo ikut hati nak ja stat cuti dh....FUh...perot ngan berat si comel nie, kepala neK biOL ngan keja pejabat tak habeh-habeh nie....adoi naik Menugai di buatnyaa......
ntah, laaa stat dh nak masuk mINGGU Ke-34 NI...makin tak selesa...jalan pun dh tebatas...nak bgun pun mak ai...jenuh laaaaa......fuh..memaNg terbataslaaa pegerakan. so, buat gheja pun dh mcm slow-slow jaaa jalan laa palin sYok....bos Interkom jaa tera nak smpai...mak ai...makan masa...ha mau tak makan masa, jalan dh MCM PINGGU......hahhahahaha....sorilaa bos, lmbt skit bjalan...sabaq laa No.....tggg ibu PREGGy nie....
KENANGAN MANIS yg takkan di lupakan smpai akhir hayat...FIRST time PreGGy..mcm-mcm dugaaan..........palin best, sebut ja nak makan apa...mesti insan-insan di sekeLiling cuba tunaikan...ni best.hheheheheh...tapi tulaa tekak nie, takmau ngada-ngada nak itu ini.....apa-apapun derian ngan cempedak dh tibai sungguh-sungguh smpai takmau dh.....kalo dak dok telioq jaa....lagipun di saat penghujung nie, kn laaa btoi-btoi menikmati segala -galanya...pasni dh nak kn kuarantin....
aku berdoa laa sngt, jgn la lagik deliver...aku nak atend pOgram 8.8 ni...penat sey tera nak jayakan pogram nie...kalo laaa terdeLiver....alalaalalalalla...tak smpatlaa aku nak berkukik...kukik dengan kawan-kawan lama.......tak smpatlaa aku nak BERBBQ...........
tapi kalo nak deliver gak, apa leh buat JANJI TUHAN......so Redha ja..........
fuh.....kuatkan smangat...yer cik PinGGu.....jalan tu kasik laju sKit....supaya org-org yg bejalan dengan kamu tak brasa bosan nya menUnggu......ekekekekke

5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

ShidaNaiM said...

ala..msti cute kan pingu ni..hahaha.just joking....it's a sweet memory dear.bykan bersbr n baca Al-Quran ya.Doa mga dimudahkan segalanya.

-aRnida otHman- said...

ha'ah CUTE jaa pInggu nie.......teketek-ketek....tapi sunGguh, trasa sngt kelambatan biLa bejalan.....

thank's asu...insyaALLAH moga segalanya dipermudahkan......
dOa untuk angah sama naaa

MIK'YAL said...

ahhahah..nama pingu pernah dilabelkan terhadap diriku satu ketika dahulu..preggy ni ada besh ada jugak yg tak besh..smua tu kira memori lah :-)

tak lama lg tu nk meletup. di harap sudah bersedia.brg baby & mama kena ready satu beg masuk keta..

mahathir said...

kesian nya si ibu ni sampai nak menangis tau

-aRnida otHman- said...

lo nak QEYAu plak dia....sapa nie?

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design