Thursday, July 16, 2009

::KEhAdiraNyA|::

dh stat dh cuci lamPin...




mcm-mcm kaler dok ada baju si ComeL nie



KonOn beli sket ja..penuh gaklaa seraga


wah..sekarang dh 31 minggu so kalo kiraan tu taklama g dah aku bakal begelar iBU....tarang....penuh keterujaaan......sekarang pun BB dh stat aktif wooo....senaman sungguh..pusin sana, pusin sini.....kdg-kdg tu rs letih laa juga,tapi bila dok rasa dia senaman tu, alalalalalallall buat hati ni berbunga-bunga nak tgg dia..kuaq Bulan 9 nie......tapi dan kan ar aku nak meNjamu selera RAYa ni...ka skdr makan ikan masAk asam ngan ikan haruan ja.....huhuhuuh.....so. raya ni baju raya mcm sepesl jaa dr tahun sblm-sblm nie.....eehhehhehe.tapi,takpala..apa-apapun janji sume selamat....




11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Ms AiReEn MoHd said...

alalala mummy eryn da nampak baju tuh....si rompers chumel tuh...takut baby tak leh pakai pasai besaq...adam punye mummy eryn beli pun tak leh pakai lagik pasai besaq sikit...semoga semua selamat nooooo..ang jaga kesihatan no

-aRnida otHman- said...

thank's unti eryn.....
ha ni tak sabo dh rasa nak bg pakai..bebesar hati sebab unti eryn n uncle boy sudi bg rompers yg kiut miut tu.......

doakan untuk aku eryn......

ShidaNaiM said...

amboi dah siap cuci tuh...well prepared..welldone.hope u will bcome a good mummy..terujakan mnggu si comel tu.mga angah selamat n mudah melahirkan cahaya matamu n frenz Balqis....

-aRnida otHman- said...

ermm dh plan-plan dh dok ready...ha'ah memang teruja, tambah plak la ni dok tgk dia senaman smpai senget perot-perOt..lagiklaa buat angah tak sabaq asu...

thank's asu...ha'ah balkis sok nie..leh men masak-masak, anak patoNg, Pondok-pondok sesaMa...ececcece

Ms AiReEn MoHd said...

aku senantiasa dokan kan ang nida..meh doa tuk aku sekali no..aku 16 ogos pi langkawi sat ade family vacation...kot kot la nak jumpa ang kan...sekali mcm tak la..memula nak drive..sekali boy malehhh pi terbang jerk...soksok da salin message aku no..

-aRnida otHman- said...

insYaalLaH...akan ku kabarkan berita gumbira....Ogos Nie aku dh sarat laa eryn......erm..takpalaa FLY pun ok jerk...taklaa penat sngt..tumpang bedua, g jaa mana pun.....

MIK'YAL said...

hahahaha..dulu pn i ada buat entry pasai baju baby ..HIHIH..mmg truja ya amat.hari hari mesti belek baju baju tu.tak sabaq sgt..

semoga nida selamat hendaknya..jgn lupa infom tasha & nae tau kalau dah bersalin nnt..takecare !

-aRnida otHman- said...

INSYAALLAH tasha.....nida akan kabarkan berita GUmbira tu....tula lani dh ramai yg tak sabaq nak tgg nida deLiver.......walhal nida TERUJA gemntar sume ada.....

memang poun..ari-ari belek baju...BB...sampai dh kn pos sume baju-baju n kelengkapan BB ke rumah BONDA......hahahahah...skrg tinggal pd nida, untuk yg emergency jaa.....thank's sha...doa kan buat Nida.......

MIK'YAL said...

insyaallah everything will be fine..doa bnyk2 ya..semoga baby sihat sempurna :-)

-aRnida otHman- said...

INSYAallah sha.....THANK'S 4 EVERYThING...

NaNTI DH delIver leh bawak Si Indah mai jenJalan tgk meMber baru dia kat Kg.SetOi.....ehehhhee

NAZRI AHMAD said...

saat ni..mmg sangt teruja dengan barang2 baby..tasha dulu, siap tdo dengan baju2 Indah sebelum Indah was born

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design