Friday, August 7, 2009

bESok & sELseMa BaBi

kembali bersiaran..ecececce mcm pembaca berita tamiL tiBi dua ja...eheheheh.......
ok kali ni aku nak ceritakan tentang pogram yang bakal aku atend besOk 08.08.09...teruja nya perasaan walaupun, pogram ni taklaaa sehavoc mana...besa-besa ja..... tapi memangdangkan first time nak buat..ghsa cuak pun ada gak...takot gakla, ada ja per yg tak diingini berlaku..
herm, dalam kegembiraan nak jmpak kawan-kawan..


seMaLam aku dapat berita sadiz dr member baik aku, kita ni pulon dok rojer dia pasai pogram 08.08.09..tteiba lemah jaa dia jawab.."Nida, aku ada di Wad PemanTauan HoSpItaL Seb.Jaya" masyaALLAH tekedu aku....dan-dan tanya weih pasepa ngan ang....MayBe suspEk "SeLsema BABi" sioL tol babI nie, org len makan org len kena.....hampeh toL...sian kawan aku...Insan tak berdoSa, la meNanggung derita...aku sebak sngt dengaq dia dalam kesakItan...aku cuma leh kata kat dia, HAJAR...aku doakan moga hang cepat sembuh....tapi pogram memang dia sama sekali takble dh nak atenD...huhuhuhhuhuuh..tulakan JANJI ALLAH...kita hanya merancang, ALLAh tentUkan segaLanya....erm, kaLo ikut hati nak g ziarah dia...tapi tak berani amik risiKo, sebab aku dalam keadaan PREGGY ni, risau kang aku Plak Kn admIt bukan pemanTauan lagik dah.....icU teruih...lagikpun penyakiT baBi ni, bahaya laa sngt....tu laa, rasa impian tak kesampaian laa malam minggu sOk nak p jenJalan FERINGGI NITE...ermm sana banyak TourisT...lagi besepah seLsema BaBi...huhuhuhu..takpa laa yg penting dapat jmpak kawan-kawan besOK.....tak sabaq Nya...nak jmpak ampa....sume.
so barang BeKaLan untuk esok dah 85% siap. sok nie, tinggai nak menjamu selera jaa La...

HajaR, SeMoga HAng cepaT semBuh.....

0 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design