Tuesday, August 11, 2009

::JaRi JeMari::

kali ni, aku nak ceritakan pengalaman bila perot di scan...teropong org dalam tgk dia dok buat appa......wah..wah....dengan gumbiranya....doktor chek sume semalam. BB aku cihat...dh makin besaq...dh lengkap sumenya...tinggai masa nak keluaq jaaa tgk DUNIA YG FANA' nie...doktor kata bb kamu ni size M...wah ada size size plak no....dia offer mauka bb size XXL....wop's aku takmo laaa.......jeNuh sok nie...tapi apa-apapun aku redha n terima jaaa apapun...
palin best, bila doktor teropong jaa dia kat dalam...wah dia tgh besuka ria...dok isap jari.......aduh.....sebaknya dada tgk...tekedu aku ngan hubby bila melihatnya...dokTor tu pun sPoting.....dia teropong lagi...bg jelas...ha'ah dia pun tegelak tgk...BB tgk happy dok isap jari.....dia tunjuk habeH....thank's doKtor wan.. doktor yg ckOp spOting ..dan selalu bg nasihat...n semaNgaT...
pas dh setel sume ....aku ngan hubby still cam tegelak sendiri..tgk si comel kat dalam td.....ala-ala dan dan aku tak sabaq nak tgg dia POP - OUT....nak tgk dia mirip wajah sapalaa.....dan paLing tak sangka...ARNIDA + ASYRAF bakal ada zURiat sendiri.....dh nak jadik IBU + BABA dh......tak lama dh..tinggai bapa minggu jaa g.....so, AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAn.....bulan ckOp bemakna......bulan pengampUnan dan bulan menanti kehadiran si cOmeL yg bakal menyeri dan melengkap ikatan perkahwinan kami.....

0 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design