Wednesday, November 11, 2009

::KemBaLi::

kembalI berBloq..setelah sekian lama menyepi jaa..makLomlaa semenjak dh besaLin ni n punya BB coMei nie..takdan dah nak berbloq..niepun amik kesempatan berbloq di opis sat, tupun BIGG BOSS takdak p KuaLa Kangsar.MEetiNg...n MOod pun mcm best jaaa pagi nie..
so kemBaLi berbLoq.

cepat sungguh masa berlalu, SI comeI pun dh masuk 2buLan. besaq dh anak ibu nie.. dalam dok bercuti besalin 60 hari. hari ni dh 3 hari bermula bekerja. sicomeI pun dh 3 hari ditinggalkan bersama tOkma.alhamduLillah zahra'sofia tak meragam. ok jaa dia..maybe memahami sama kot iBu & baBa dia keluaq mencari rezeki..

tapi aLhamdulillah mama n bapa' banyak membantu..ALLAH saja laa yang mampu balas jasa depa berdua nie. sib bek mama ngan bapa' pun ok jaa.. maYbe cucu suLong sama rsnya tu yg rai zahra' Sofia sehabis baik. dan akupun dh pUlang kepanGkuan mereka..dah tak nyewa kat BERTAM PERDANA dh. so laa doK kamPung (aLLah kabUlkan doA' aku)..semakin happy la aku skrg..khidupan makin lengkap. ada suaMi yg kekdg menguji kesabaran hahahahah... tapi hubby aku ni mcm semPoilaaa...ala-ala penguji kesabaran tak sangka...ekekekek...n punya BABy yang begitu kiut skaLi n faham jaa situasi ibu dia......alwayz bz bila dh keja ni...

herm, first time datang keja...ya ALLAH rasa nak teduduk. n blur-blur pun ada jugak...maklomlaa dh 2bulan bercuti..lupa habeh...jenuh gak nak recaLL...dengaq nama boss jaa kepala lutut sini dh ketaq....serupa ngan first time baru masuk keja.....keja menImbun..jeNuh nak satel...makLomlaa keja sensOWang mcm nilaa nasib....huuhuhu....apa-apapun coOl kan diri. enJoykan diri ngan bertenet sementara, pastu oklaa samBung buat keja mcm biasa...ok dh laa dh 3 hari bekerja. rasa mcm best jaa...sblm masuk keja dok pikiaq mcm-mcm. rasa cam nak BEHENTi pun ada jugak...tapi kenangkan PTPTN giLooo ...gagahkan diri teruskan perjuangan dalam duNia pekerJaan....go nida, Go Nida...ehehhehehee "peKak kan teLinga, Kuatkan SemAngat untuk teruskan perjuangan" yahOOooo

1 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

This Is Real said...

cian kak nida... xpa.. shu paham... sama la kita.. keje sensorang...

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design