Wednesday, February 17, 2010

::sepuPu sepaPat::

YahOooo, kalI ni entry mcm best skit......org Yg Berugama China Sibuk merayakan PErayaan depa...kamI pun turut tumpang sekaki.menikmati CHUti YG di beri....kikikiki
dh lama kami sepupu sepapat tak berimpon, ha tu dia, kaLi ni di beri kesempatan pakat belOnggok, walaupun sepupu sepapat tak laaa seqamai mana..tapi chokoplaa dengan yg dok ada ni, bolew menggamatkan suasana dan mcm-mcm tragediz bolew terjadik...hahahahhaha...
apa-apapun kaLi ni enJoyla, dapat berjumpak dan lepak sama-sama. walaupun, salah seorang darinya baru-baru ni terlibat kemalangan Jalan Raya di KEey eLL nu. tak jugak melepaskan peluang jOin pogram berjiM-jimBa semaLAm....
sib bek exCiden tak terok sngt, cuma retak tulang taNgan.yg bestnya doktor bg chuti sebULan...alalalalalalal syOOKnyaaa......apa-apapn time kasih semua, sebab berparty sakan semalam..walaupun, ada per-per yg tak diIngini berlaku....pogram kita tetap gak selesai dgn jayanya,...... jooOm layan, gambar-gambar yg di di abadikan untuk "Sweet memOri" smaLAm.....

Layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................(^_~)




***Park Avenue MenJadi PiLiHan ***

***My HuBBY sIbuK PiLIh BOLa ek ****


**Peserta PaliN termUda**

***Tgk Tu, Tak pdn Ngan Tangan berbalot, Dan jaa HAWIN boLa***

***Ibu sofia Turut SeRta ***

**Awek'z Bermata Gelap**

***waHEeda & Ain (Future KazEn)****


**WaitIng List, BeraKaq Otak ***

**KamI haPPy, walaupUn KamI tak semPat main BowlIng Di PaciPic, Prai**

**KeNyang Suda**
Sume pakaT meLahap, Sebab LAPAq laa sngt-sngt =)

0 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design