Wednesday, March 31, 2010

aPriL foOL *_*

"WeLCome APriLLL......."

wah dh 1 apRiL 2010...kalO negeri omputih..hari adalah hari mengenakan org.....coz aPRiL foOl..tapi kita org isLam tak digalakkan buat itu sume....akur jew laaa.....ek. owh, bagi saya...bulaN apriL..adalah bulaN yg dinanti-nanti kan selain bulan yg lain-lain laaa..knp apRIL menjadik piLIhan....sebab aPRiL adalah Hari Ulangtahun KElahiran saya.... meninggkat laa usia..dh tak lama dah nak join group WaNita 30aN....eekekekke...mcm sedeypun ada gak, bila usia menINgkat nie...bukan apa..dok mengimbau kenangan dL-dl...alalalala..kalO dapat putaq masa nak jaaa putaq baLik zaman kecik-kecIk dl..syOk jaaa...tapi sume tu kenangan belaka OKesss..simpan elOk-eLok di suDut hati tue...la, kn tenGok ke depan...tahUn ni, mengharapkan maa'firah drnya...n diri ni lagik kuat beribadat untuk bertemu denganNYA>........ herMmm.......



this year, takda demand apa-apa ngan En.HUbby nak itu ini mcm last year..this year memadaaiii laa wish sahaja...tatau knp, naFsu nak demand tebantoOOT. nanti sian en.HUbby nak kn tunaikan n susah payah nak dapatkan.eheheheh...so, anDa SeLAmat untul berhabiz bagai seMpena hari kelahiran saya......cukuplaa saya punya baby kenet yg makin comei n cerdik....iaitu cik Zahra Sofia.....alalalallalalalla...last year ibu celebrate befday ngan sofia..time tu sofia doK dalam rahim ibu....sO, tis year...ibu ada soFia.....tulaaa hadiah paling bemakna buat saya....bila dh beggelar seOrang iBu....paling best tgk dia membesaq depan mata.....alhamduLillah stakat ni, sofia takbanyak masalah n dia adalaH babY spotiNg.....senang humban ke sana kemari...cayalah...arini bermuLa laa berpusa...sedeyni, kalO dak nak posa sama-sama ngan cik Puan Errynn..skalI dia sakIt laa plak...so, saya Berpuasa dl laa yea..nanti beb ang nyusuL k.....weih, cepat sembuh...RIndu.>RIndu ang neiEhhhhh...

**Kat sIni saja bUbuh Pic cik zaHra Sofia....yg skrg dah pandai Dok dalam Gheta giLa
[ibu mertua saya kata] a.k.a walker"



awai-awai pagi dh belemoih baju dia.....


Pesen terkIni ala-ala ZahRaSoFia...Baju KuruNg mix LEgGing......



Sofia Budak Masham......^_*



6 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Lady of Leisure said...

comel sungguh budak masyam ni...hihi

Siti Shuhadah Zainol said...

yer la lady..comel sgt budak masham ni.. anyway happy birthday in advance to Puan Arnida.. Love u... :)

-niD's- said...

hahaah..WeLECOmeee...palIn awai Wish nie....budak masham ni, kuat makan...suap ja laa apapun sume dia telan.....heheeeh sebab tu dia ComeL kowt =)

Ms AiReEn MoHd said...

budak musyuk masham ni wat aunty eryn ilang demama la....gewammm nak peluk jap...

NeenaAnuar said...

cute giler your dotter! hehe...

weh! kite serupaaaaa... My b'day too in this month! sama2 nak masuk the 30'ssssssssssssssss.... huhuhu..

-niD's- said...

ha bOlew laa..sesama kita tiOP leLen nie.....siok..siOK.....tukaq-tukaq Hadiah.Noo...eheheheheh...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design