Wednesday, March 31, 2010

"Doa"

Ya aLLah....sembuhkanlaa sahabat Baik BLOQ saya ...
Cik PUan eryYn...jauhkan dia dari sebarang penyakit yg merbahaya..


erynnn, aku kat siNI sedey la bila dengaq hang tak sihat...uhuhuh..weih aku doakan moga hang cepat semBuh k...tapi alhamduLillah, even dok menahan kesakitan hang dan jugak melawat bloq memember....hebat hang nieh..bertuah aku ada member mcm ang...dalam sakit dan g melawat bloq memeber n berkLik nUFf , up trafIQ bagai.....
sayang laa erYnnn......

aku jauh weih, kaLO aku dok dekat ang...Lunch Hour nie, aku larik jap g ziarah ang bawak buah-buahan untuk ang....tapi kita juah..........uhuhuhuhuhuhuh...takpa, aku doaKan buat ang supaya ang cepat semBuh na.
nampak gayanya plan kita nak berpuasa sesama sOK, tak kesampaian laa..seBab ang sakit...huuhuhuhuhuh......aku stat dL laa ek.... nanti ang nyusuL k. nyway erynnn..lebIu u so MUchhh N moRe.........jaga diri, makan Obat yg doktor kasik..jgn gatai nak skIp okessss...

6 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

NeenaAnuar said...

tompang berdoa gak buat eryn! btw.. ko sakit apa nie eryn?

Ms AiReEn MoHd said...

weh maceh bebyk doakan aku segaal...mwaks sayang ibu sofia ni..aku tak lalu duk telantaq berselimut aku gagah gak wat keje biaq peluh kuar...sat sat aku rase gigil aku selimut semula...aku tak mo warded sebab takut aku kene cucuk segala..aku pantau sendiri jerk...


terima kasih bebyk kat ang weh ang . ang kawan blog aku yg paling baik.since sofia takder sampai sofia da besar ni hah...rindu plak kat ang ..biler kite leh jumpa...tetibe aku sedey ape hal la ni

-niD's- said...

aduiyaiii...bila baca kOmen hang ni.dan-dan terEMo skit...cam nak nagis la pLak.......
aLhamduLillah, aLLAh rahmati ukhwah kita beB.....tu sampailaa masih berbunga mekar jaa ukhwah kita..even tak pnh besua Mukaa...... aku pecaya satu hari nanti kita bakaL bjmpak k..weih, minumlaa 100 pluz.... risau plak aku kat siNI dengaq hang dok mcm tue...uhuhuuhhu

NEeNa:: jom sama-sama berdoa...
eryyn kata, dia mcm nak kn denGGi....

TiTin said...

Cik eryyn --> better g check doc...skang ni, byk sgt virus2 yg menyerang senyap2...kalo demam yg teruk sket, baik g jmpa doc...

apepun, aku pun same2 berdoa utk Ms Aireen... :)

Siti Shuhadah Zainol said...

doa tuk eryn jugak... moga cepat sembuh yer.... :)

Ms AiReEn MoHd said...

terima kaseh yg mendoakan saya..thansk kat sahabat saya yg baik hati ni...die ni terlalu baik buat saya...korang pun same baik sebab mendoakan aku ekk..ekk..hanya allah swt balas budi kowang..mwaksss sayang kowang..may god bless u olss

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design