Friday, March 26, 2010

eArtH HouR


soK jom kita pakat ramai-ramai berEarth Hour..sian Donia kita makIn panas dh la nie...dek akibat kerakusan manUsia menggunakan elektrik....sok, mlm kita pakat sesama tgk bintang kat luaq rumah naaa.......ala sejam jaa, tapi sapa tak tahan dok dalam gelap...aduyaiii sian nya....praktis-paraktis kena dok dalam gelap...soK ni nak dok dalam gelap lama tu......sensOwang plak tu...dh takda peneman...ehehhehe....so, sok kita berEarth hOur k...sok mlm bolew bercandle light dinner....yeayeayea...........=)
sok eh...reramai dok dalam Gelap dr jam 8.30 mLM sampailaaa 9.30 mlm....mlm sok kita tgk bintang sesama k...saya Tunggu kamu semua......

4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Lady of Leisure said...

senang nak ingat earth hour ni sebab dia sehari sblm wedding anny lady hehe... btw ada tag di blog lady menanti..
:)

Siti Shuhadah Zainol said...

yerla kak nida... ingt nak wat jugak..tapi.. ade org tu nak tgk konsert AF.. camner nak berEARTH HOUR nengok bintang ni..huhuhuhu...

-niD's- said...

LAdy: ok.ok nanti nid's g amik tag kat Bloq LAdy.....janji yer soK malam tgk bintg sesama k.....ajak Arri Ngan MoLLy skalI k....(*_*)

Shud::ala, Konsert AF? best kew tis year.....uhuhuu.....takyahlaaa kita lepak tepi pantai bgn.ajaM tu tgk bIntg....sambei makan satey nak?.....

Siti Shuhadah Zainol said...

wah..sounds great... satay plk tu.. jom2..hehehe... tul ke ni?

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design