Tuesday, March 30, 2010

GiFt MaC

tarang.........chantek dak.....SoKLat nie? ha, first tIme ni tempah handmake coklat dengan CoKLaT dZMuTiARa KakDEe.,test market..ehehehhehe..tapi rasa yg pack triaL smlam pun, fuh sedap hinggak tak skOp..rasa mcm nak bukak jaaa makan bunga-bunga yg ada dalam kotak ni..perebes!! sebab mcm saYang nak bagi la plak..tapi, taklehlaa dh niat nak bg gift befday ahem-ahem ....ececececcece....mcm ada kekasiH gelap laa plak...
aishhh mana ada, sebanaqNya Gift ni nak bg kat Pn.Suraya....sebab hari ni befday dia.
30 Mac.2010...so hapPY befDay PUan..mOga di murah kan rezeki dan di beri kesihatan yang bagus untuk teruskan kehidupan di doNia nie....aminnnNN
untuk si pemBikin coklat hat lawa ni, tenKiu na...pasni befday meMember bolew tempah lagi..^_*kakdeE, Nida doakan semoga BiSz On9 kakde maJu dan coklat kakDee menjadi Pojaan haTi......



seteleh diIkat rebeN...men hentam jaa ikatnya....janji nampak kemas n CHantek


Macam-macam KAler ada...Pilih nak yg mana...n mcm-mcm rasa ada dalam nie...

Close uP skit, Coklat bunga Ros nie....aduyaiiii...dh lawa n sedap..sunGGUh tak tiPu....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


kepada member's yg rasa bekenan dengan coklat ni, ha BOlewlaaa tempah ngan kakDeE.yea...Dun worri harga berbaLoi-baLOi........

9 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

NeenaAnuar said...

Chanteekkk nyer!! Sweettt sgt! I loikkee..

-niD's- said...

bekenaN ek...ha nanti befday NEEna...saya Kurier Buat nEEna...okesss....
Gift FroM me....^_*

Siti Shuhadah Zainol said...

wah... mesti sedap giler ni... nanti bufday shu.. shu nk jugak...hehehehe... xlah.. gurau jer..

-niD's- said...

bOlew....BOlew.......apasalahnya...befday shUD bILew....tak kewsah kan kita bg Gift janJI iKhlas ok....
best tau, kalaU ada yg mengingati hari meningkat usia kIta...eheheehhehee

Lady of Leisure said...

cantiknya... memula lady tgk pic ni tau tak teringat apa, teringat eye shadow tatau la kenapa hehehe..
memula ingatkan hadiah eyeshadow hehehe

-niD's- said...

hahahaahha....ada gak nampak mcm eyeshadow.....tapi bukan sebenaqnya...cokLat bentok bunga ros. sebab kaLEr maler..tu LADY nampak mcm eye shaDow kan....ekekkekke

Ms AiReEn MoHd said...

mmg chantek plus kalau sedap mmg kredit to the owner la tu...bk mai seketoi kat aku rase ...hahahaha

mcm lady kate aku pun ingat tu eyeshadow from MAC...hahahaha uper choclate

NeenaAnuar said...

wah!! awai2 dah tau nak dpt advance pressie! huhuhu... terharu nih! huhuhu...

-niD's- said...

sure...sure.....4u NEENa...befday nanTi...saya bagik yg lagik lawa dr nie okess.....kurier p saNa...eheheheh.....^_*


NEEna....kita sama Bulan laa befday...aduiyaiii tak lama dh lagi...alalalalla...alangkah syOknya kalo kita berada bedekatan, bolew kita sama-sama meraikan......


"apRILLL- buLan menINgkat Usia"

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design