Thursday, March 25, 2010

HoOt AwaRD



Salam alaik…MEmember Blogger’s…..Windu aih kat semua..dalam minggu ni tak dak n3 yg best dalam Bloq cheq ni…las pun n3 Tag dr cik TitIN…so, hari ni ada kelapangan..dan dok BLOGwalKing Nampak nama saya tertera untuk terima anUgerah Tehormat 2010

…ehehehe…


1. Thank n link the person that give u the award~
TENKIUN awek cOmei Lagik cuN pada ShUD yang selalu tak LUPAKan saya. Rasa diri dihargai…ecewahhhh


2. Pass this award on to 20 bloggers you've recently discovered n think r fantastic~

weihzz ramaiNya..sampai 20 orang…I try laa yea..LIstingkan…=)


* MaMa Farhan * Nadia
* @riF * Honey Bee
* anak GemILang * Syuk & siti
* ejdeejasmi * KaK Lis
* FaRiza *NaJidaH
* HuzaiNi *Shida
* Lady ParlOur *ErRyn
* NajMah


yg ni jaa la yg ada, tatau dh nak bUh sapa g..kalO bubuh pun mesti dh ada yg kn tag...uwaaaa..harap korang suMe sudi laa yea..amIK award tehebat ni..dr BlOq saya....=)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Alang-alang dh amik awaRd..skalI jalan laa setelkan TAG dr cik SHud ni...Nyway tenkIu yaaa tag dari kamu...


No.1 Aperkah jenama Deodorant yg korang pakai skang?

Deodorant from niVea.. dia tak meleKit..dan kekaL bau harOOm sampai balik gheja satg


No.2 Brand ikan Sardin dalam tin yang paling digemari?

Sardin Cap HPA..sedap n di jamIn lazat ..Murah sKaLi


No.3 Apakah bahagian badan anda yg paling anda rasa SEKSI & SEKSA!

MaTa ja la kot sekSi..tang SEKSa tatau laa di mana….di TEttttt .hahahhahaha


No.4 Aper hadiah yg paling 'HAMPEH' yg korang penah terima dr yg tersayang?

Gheta DaShen KOro….gift time reunion….


No.5 Korang akan rasa diri disayangi bila.........???

bila diri nie, ada yang sudi TAKE CARE baik time SERONOK nak-nak lagi time Murung (^_~)


No.6 Apakah hadiah yg korang akan kasik pada bakal mak mentua pd kali pertama berjumpa?

saLam coM tangan n bg SenYoman seikhlas mungkin.n Tanyakan Khabar..tHat ALL



No.7 Antara Belacan, Cencalok & Budu...yang mana lebih wangi dan sesuai dibuat perfume?

Semua tak sesuai.kalO cicah ngan ikan bakaq seSuai laa....


No.8 Jenama kasut paling banyak yg anda miliki?

Tak dak.selipa meLambak laaa


No.9 Sekiranya anda menjadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga apakah yg akan anda lakukan demi meramaikan rakyat Malaysia?

Beranak sekerap mUngkiN...=Hilang banyak Dosa untuk kauM hAwa =)


No.10 Sila Tag kepada 5 orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas!

1. Nadia
2. Honey Bee
3. Syuk & siti
4. ejdeejasmi
5. KaK Lis
6. FaRiza

3 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah Zainol said...

kak nida... ape tu Gheta DaShen KOro??? x paham la..

Lady of Leisure said...

tq so much sebab passkan award tu pada lady.... nanti lady buat entry award ni ye..
:)
tq tq tq..

-niD's- said...

Lady::tenKiu..tenkiu juga..sebab Lady Sudi nak bUATKAN enTry award tu...Thank u so much LAdy...

Shud:: ALa, gheta tu dl pames ...bebudak dok main....hampeh nya member bg gheta tu dia p beli kat kedai RM 2HINGGIT....kenangan suNGGUh..reuNion 2003

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design