Thursday, March 11, 2010

rinDu dia...

so, kalI ni enTry tak sempoi mana pun, cuma nak meluahkan fiLL rindu kat member bLOOger ni ja...... saya windu kawan baik BLOGger saya.....DIA skrg ni bz ngan keja gamaknya...kaLO tak selalu Jmpak dalam YAHoo maseNGer....... ukhwah kami mula rapat.semenjak aku join blog nie. n betambah rapat bila aku kenaLkan DIA
HERBA DARA SEMULA.
.... aku kasik HDS tu gift BESDAy
DIA..... even HDS tu taklaa mahai mana..tpi aku suka sebab DIA hargai sepenuh jiwanya..... pas padatu DIA rajin bg baby aku baju yg lawa-lawa..dr stat bLom beranak sampai dh 6 bulan skrg nie....aku rindu celoteh DIA...tp, semEnjak keBelakangan ni, DIA mcm menyepikan diri jaa.....membuat aku 101 persoalan mengapah kah DIA menyepIkan diri....
aku suka sama dia...org
DIA happy go lucky dh tu tak kering gusi kaLO sembang ngan DIA..ermmm kami kenai dalam bloq jaa..tak penah lagik jumpa...yg ada pun cakap melalui talipon ja...sedap tau suara DIA....org DIA pun bbolew tahan...cuN n Lawa... tapi di mana dia skrg nie.... muStilaa di PJ kan..SEBOOK bEKerja n berbLogger ..beb, ang maRah ngan aku kaa...tp kenapa yaa...


UNTUK DIA, kalaulaa aku ada buat salah sama hang beB...ampun kan aku...n aku nak habaQ kat hang ni..akU riNDu gila laa sama Hang.......uhuhuhuhuh

5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah Zainol said...

call la DIA klu rindu...

Ms AiReEn MoHd said...

weh sumpah akupun rindu ang.,.aku tak on ym la ni..semua duk tanye aku..duk msg aku...ya allah keje aku tuhan jer tau...bz menci ..kekadang aku slumber online gak..mlm plak aku pemalas giler weh

ang jgn terasa..ramai yg terasa aku tak der online ym ni...sebab aku kalau masuk keje selalu bende tu aku on dulu...la ni..aku mai keje kene duk seselak cr keyboard...kertas bersepah kat meja aku..mane yg nak approval..mane nak checking..adoii mmg punggah...la ni tmpat kije aku lak nak downsizing staff..abih kami kene buh bebanan keje melampau la...sian kami...

da tu bonus tak der..increment sikit..soksok aku soping baju tuk sofia lagik ok...sayang sofia...

mahap la kawan ..aku takut gak ang duk kata aku apa lak nanti...moga persahabatan berkekalan..aku ade kat blog..tu blog aku auto publish semua tu...memalam aku taip aku auto publish sesiang kekadang..kalau sempat time rehat aku online sat..pastu ilang sudah...kekadang aku offline terus..mintak mahap la kawan..ang mmg tak salah apa pun kat aku...aku ja bz melamapu..tahap nak tukaq kije da ni

-niD's- said...

adushh...sianNya kawan aku sornag nie..ok.ok aku tewima penjelasan dr hang...thank's sebab bg respon...

SHud...nak calL camna henpon masok ayaq....uhuhuhuh

Ms AiReEn MoHd said...

weh sabtu ang kije ker..sabtu selalau aku free..kalau duk umah bowsan..mehla video chat ngan aku..hehehehe aku sabtu jer tak kej same ahad..ari lain dunia aku tidak seprti dulu...aku duk ccuri jer ni..pedulik la..sok sok da tak bz aku online

-niD's- said...

sabtu minggu petama ngan kedua jaa ku sHOti...minggu len selain tu sume Gheja.......makLomlaa PEKERJA HARAPAN.....kuikuikui....
ermmm, takpa.taklama lagik mlm pn aku bolew ONline...qumah aku dh ada komputer baru....nanti bolew kita Online n Jmpak selalu k....

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design