Wednesday, March 17, 2010

WaKeNaBeB

Maaf ya Tahun ni Takdak GRAND PRIZE.....uhuhuhu..just party kecil-keciLan jaa...tu pun planning mengejut...kalO tak, nak ja suprisedkan kek ni di oFfice Mr.oP.Tah knp, hati tak berpihak nak suprised kan di saNa...tapi di kalihkan tempat suprised di rumah jaa.... yg dtg pun kengkawan tedekat ja..hat spoting...terima kaseH banyak-banyak sebab sudi dtg majLis kecil-kecilan sambut hari lahir LALiNG saya.....=) kalo di pikirkan balik, nak tegelak pn ada...mcm-mcm hal ada... tera nak jayakan majleh nie..even majleh taklah geMpak mana..tapi renyah gak nak planning..tp sib bek ada insan-insan yg sudi menjayakanNYa..kek ni di tempah kHas dari KAK LINDA...chantek sangat kek yg dia buat.memang puaih hati laa.....

SaYa nak ucapkan JUTAAN terima Kaseh kepada :-
  1. MAMA - spoting habes bantu saya dalam menjayakann majLeh besday nie
  2. NAJMI - TolONg p amIk kek di rumah kakLinda kat SUngai DUa
  3. SOFIA - LEna jaa petaNg tu sampai majLis dh nak selesai br dia bangun.
  4. JAN & SAKINI & FAHIM- Datang jugak, walaupun hati dok was-was majlis apa nieh?
  5. WALid & MAMA& QAisaRa - depa sampai, majlis dh pn bermula.walaupun,walid dh PANCIT gila sebab banyak keja yg perlu di selesaikan di kedai Dobi nun ..mai jugak.....maMa ilia pn sama jugak, dalam dok iNduskI mai jugak hadirkan diri..terharu suNGguH...
  6. NAzD & Rashid - dok rojer depa ni dalam FB ja, tak sangka bg suppot kat kakLOng dalam menJayakan MaJleh nie...TQ
  7. Pakteh & MAkteh&AIman&KakciK&amIR - Bawak mai ayAQ soya N kacanG cap jari...Sedap gak . Aiman laa org petama PEgang tgn MR.oP wish haPPy besday abg.OP..ehehhehe
  8. Wani & iKah - Penyeri MAjLEh
(ni antara tetamu yg hadir, tak berapa ramai pun...tapi majleh tetap begUmbira)

yg bestnya.....SI MR.oP ni sampai suda tatau kami pakat nak suprised kan dia ngan KEK BERLogo kan M.U
"GroP BoLa yg palIN di MinaTi" dia sedpanya dok melepak di rumah.ha lagik senang laa nak buat kerja kan...ok LINE cLEar....Bejalan ngan lancar. dh siap Hidang semua..tetamu pun pakat dok mai.baru p panggei dia mai Qumah mama.dia maseh lagik tatau ni. Kot nak beranGGapan maJleh befday pn dak..coOl jaa,yg syok mai plak ngan ketayap puteh.ha elOK laa lain dr yg Lain.... yea..yea... sIokni nak kenakan dia. bila pakat sume dok ada. SAYA selaku isTerinya.. Keluarkan KEK M.U tu...ha tu dia, time tu MR.OP teruih tak keruan, muka hat tadi taklaa berapa merah..tetiba nampak kek keluar..MUka betukaq jadik merah padam menahaN maLu...kami apa lagik, ramai-ramai GElak sama dia.sebab dia memang tak keruan ni...tak blew nak bekata-kata..hanya mamPu renyeh jaa......yes..kaLi ni saya berjaya keNanakan hubby saya...

SUprised untuk Mr.Op, BEfDay ke - 27 thn..makin menUju Tua..

10 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Ms AiReEn MoHd said...

baba sofia happy belated ekk...sofia ngan ibu bg ape ?hehehehe bak mai sikit kek tu weh terlioq aku sian kan...

-niD's- said...

BefwdaY BABA SOFia 17Mac....tapi meraikan nya awaL skit dr hari sebenar......
hang telIoq kaa wieh, ha bUlan 12 ni bolew tempah untuk aNg Plak k...ang nak Design apa......kasi tahu sama aku k....aku kurier p kat hang....=)

Siti Shuhadah Zainol said...

wah...sonoknyer....

-niD's- said...

ya suNGGuh haPPy sebab dapat menGHappYkan Org lain sama....
dan Saya depat kenaKan HUBBY saya...ahahahahhahahahah

Aida Ali said...

Selamat Hari Lahir. Moga dipanjangkan umur

-niD's- said...

thank's CikGu.....=)

Lady of Leisure said...

hepi besday.. moga panjang umur murah rezeki.
:)

-niD's- said...

thank's LADy.......moga-moga bertambah-tambah lagik....rezeki dr ALLAH..........

Ms AiReEn MoHd said...

weh awat aku comment tak jadi apa pun?aku da habaq kat ang..aku ol ym ni..mai la join ....weh la ni kan aku mkn yg tu tak jadi mende..tapi aku teruskan gak....

weh cepat la update pun..aku klik nuffnang ang da..bertalu talu..ang punye pasai tak mo berkira

TiTin said...

happy belated birthday, baby sofea...sedapnye kek tuu...

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design