Saturday, April 10, 2010

HappY befdayz

kek befdayz untuk Fiza a.k.a EtOOn....



Tgk tu...muka Keterujaan ...^_^


semaLam member baik saya meraikan hari uLangtahun kelahiran dia yg ke 27 taHun....

memula tak planning apa-apa nak celebrate ke hapa...tp nawaitu memang nak bg dia keK......cuma tatau nak p hantaq kaa atau nak bawak di p makan teruss....... plannIng mengejot...tak sampai 2jam planning..sume terlaksana dengan jayanya...ehehehhehe...... si befdayz gurls pun spOting jaa...ikut jaa mana kami nak p.....so, destinasi piLIhan....

SUNWAY CARNIvAL MALL....


kan ramai pn yg p...hanya kami bertiga....

1.BEFDAYZ GURLS

2.naeMeh(memBer Opiz Befdayz Gurls) dan SAYa....

ehehhe...saya laa yg si driber LamboGini...ekekekkekekek....demi sahabat saya ni, saya bawak saja kemana dia nak p......lagikpun jumaat kan bolew rehat lelama...ehehehe....syOk nie...nak p makan kek.....at last kami lepak dalam pizza jaa......time tu jugaklaa saya menGambil kesempatan g carik kek kat bread history.....belI sebIjik kek yg coMEl n sesuai untuk di makan kami bertiga...

BTW fiza...nida nak ucapkan SELAMAT MERAIKAN HARI ULANGTAHUN yg ke 27 ...semOga aLLAH memberkati perjalanan iduP fiza n Hubby tersayang........

**sori fiza, tak beLi kek besaq dekat fiza, dapat beli besaq ni jaa untuk meraikan besdayz fiza untuk kali nie.........

wow.,....fiza teruja gitu nampak saya bawak kek untuk dia....perasaan terharu n mcm-mcm ada nie.... hanya yg mampu.terkeluaq dr mulut dia...TENKIU NIDA...TENKIU...TENKIU.......eheheheh, saya pn balas...WelcoMEeee.....


it's ok fiza, janji happy-happy tau hari nie.....si imah yg demam pun jadik kebah...ekekekekk..dek penAngan naik lamBogini saya.....ahahahahahahaha.......



Happy tgk dia......bertuahKAN biLa ada yg suDi menGingaTi Hari laHir ..


+


+


+


+


+


+


+


dah setel sorang member befday..dok tunggu lagik dua org bakal di rai iaitu

1.Cik Zaihan IshaK =18.04.2010

2.Cik Puan neenaanuar = 25.04.2010

(ermmm...nak bg pressie apa erk kat mereka-mereka nie yer) ehehehheheh

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

NeenaAnuar said...

hohohoho... terbeliakk bijik mata ku baca part yg last2 tu! hahahaha...

btw.. tak pelah.. tak yah lah susah2 tuk neena yeer.. tapi kalau nak bagi jugak.. bagi lah kereta ferrari teruih! tak der lah.. gurau2 jer yer Nida!

apapun terima kasih atas ingatan you darling! tak kasik hadiah pun dah terharu giler dah nie sbb you ingat my b'day! lappppppppppp uuuuuuuu lahhhhhhh!! muuuaaahhhhhsssss!!! :D

Siti Shuhadah Zainol said...

Happy birthday pd yg menyambut tu....

best kan neena.. kak nid's ingt tu birthday neena...

birthday kak nids pon dah x lama lagi tu...hehehe..

POSH76 said...

Happy birthday to your friends semoga panjang umur & murah rezeki...kawan baik2 taw hehe

-niD's- said...

tenKiu semua.........


NeeNE:: keta lamBoGini nak tak...ala, kalO keta ferrari murah sngtlaa nak beLikan...ekekkekek
NeeNa,leBiuu u Tooo....

Shud:: ya sudah tak lama lagik.....menUju penIngkatan Usia...

Posh::saya kawan baik-baik..takMoo gado-gado...nanTi ilang kawan susah nak dapat peganTi yg baik-baik blaka mcm aNda semua.....

Adya A. said...

wahhh bestnyer kek....nak ckit....nyum..nyum....

-niD's- said...

sedap ek...alalala..camna nak kirim nie...tatau adress.....pesal bloq AIDA takda LINK????

purplish.pink said...

menariknye kek tu..meleleh air liur..huhuh..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design