Wednesday, April 7, 2010

MoOD SeDey



hari ni @ buLan ni...dh mcm-mcm dugaan yg saya terima...rasa dh naik FEEd up dibuatnya...uhuhuhhu...paling terasa hati OpIz nie ha...saya tau saya KULI jaa..tapi sesama keja, apasalahnya salIng membantu...mana nak terligan sume nak kn buat semua......
damN it..... betOilaa.. pagi ni palIng tak tahan....sib bek takda sapa-sapa di opis...saya dh tak mampu untuk membenduNg temBok kesedihan..akhirnya, pagi ni awai-awai pagi kelOpak mata penuh di basahi air mata yg benar-benar kesedeyhan....saya memang sedey.tatau nak habaq kat sapa..saya nangis sepuas-puas n semahu-mahunya..biaq semua keluaq. apa yg tependam dalam hati nie....saya nak behijrah dr sini..saya takmau dh dok sini...ini kerana kehadiran saya tak siapa pun hargai..... cuKopla untuk ke tahun ke 4 saya disini....uhuhuhuu..
mana-mana pekerjaan yg memerlukan saya...ha saya sedia bekhidmat..even jual cucOk pisang pn..janji kerja tu tak menyakitkan pankreas nie ha....uhuhuhuuhuh..........apa perlu saya hantaq surat resign pada BOSSY saya ???? atau blah mcm tu ja.... hati ckop-ckop sakit tapi depa tak penah tau!!!!sesuNgguhnya pada hari ini saya berada di dalam keadaan EMO laa sangat...bila Emo..mcm-mcm mai....mcm-mcm pikir........

saya nak sendirian...bila sendirian, saya rindu baby saya...saya nak pelOk dia tika ni...even dia tatau apa-apa tenTang perasaan saya..coKUplaa dia membalas pelOkan saya...dan saya berada di siSinya.......



ya ALLAH, aku tewas dengan perasaaan sendiri....tertekan..kiri kanan penUH dengan Ujian dan dugaan.....



7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah Zainol said...

sabar kak nida... setiap yg berlaku ade himahnyer...

TiTin said...

be strong, Nida...at least, Nida ade hubby n baby sofea yg comel...igt tu ye...setiap org ade dugaan yg tersendiri kann...cam titin, kt opis ok je..tak de lak kena buli...tp, dugaan lain lak..so, sama2la kite bersabar ngan dugaan dlm hidup niii...

Ms AiReEn MoHd said...

weh ni nak habaq mai kat ang...aku pun bulan ni punggah la...nak kije mood langsung tak mari....

badan aku la ni ala ala nak tercabut skru pun ade...pas baik demam masalah migraine pun mai..keje aku so far tak der masalah sgt...cume tu jer la yg aku bg tau ang tu la..kebajikan pekerja islam tak der...

weh ang tu cr jer la keje lain...kalau depa buat ang mcm hape...bukan depa duk bayaq ang beribu pun....pindah jer...sabaq mmg leh sabaq...selagi sababq dr sofia dlm perut sampai da kuaq ang lagu tu gak....sian aku tgk ang ni weh

-niD's- said...

SYUKRAN shuD.Tin &eryNn.... coz take care tntg saya..terharu rasa..Lebiu u aLL so Much..

bukan apa, kedg-kdg tu..bila mai tetekan rasa ilang kejap pedoman....tensen jadiknya...ALLAH saja yg tahu....uhuhuuhuhuh

Lady of Leisure said...

banyakkan bersabar, dugaan yang datang ni mungkin ada hikmahnya... banyakkan bersabar... semoga dipermudahkan segala urusan...

NeenaAnuar said...

alahai... cedeh lak baca entry nie... sabar yer sis!

mana2 office pun sama jer.. I pun tak lari dari diduga... even dah penah kene impact yg sgt2 kuat dlm diri nie.. but alhamdulillah... sentiasa berdoa pada NYA semoga permudahkan segalanye.. Kalau perlu nangis.. nangis & meraung lah sekuatnyer sbb sometimes ngan cara camtu baru kite leh rasa relief!

sesuatu yg berlaku pasti ade hikmahnyer.. insyallah.. be strong keh!

-niD's- said...

TENKIU LADY.....mungkin setiap yg terjadi ada hikmahnya....

NEeNa::ha'ah smalam meraung sepuas hati..keluarkan apa yg ada dalam hati ni...pastu br slOw down stres...nyway nEena betoL apa yg u cakap....

syUKRAN sahabat-sahabat BLOQ saya...sebab bg semangat pd saya kembaLi untuk teruskan kehiduPan ini...SABAR kunci seGaLanya....tak rugi kan bersabar....^_^...

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design