Monday, April 12, 2010

PangiLan misTeri

uuhuhuhuhuuhuuh.....sedey ar....apa salah saya untuk di kenakan panggiLan Misteri.......
ishhh geramnya.....tapi perasaan mcm-mcm bercampur...GERAM ADA, sakit hati pn ada, bEnci pn ada, meluat pn ada....yg last sedey pn ada...bangsa seuGama....sanggup buat per.bodo mcm tue..
apa motip dia caLL saya untuk tunjukkan per..yg tak seharusnya..apa dosa saya dengan dia...saya buat apa sama dia, sampai hilang pertimbangan tunjuk yg bukan-bukan.....
uhuhuuh, kalO lembu buat mcm tu tak ngapa...sebab tau dah menatang ada otak tapi tak dak AKAI..mcm manusia yg ALLAH ciptakan ni..yg cukop sempurna.serba-serbi lengkap...tak puas ngan video calL. sms,mms....helLO encik 019-308++++ saya suda bekahwin..suda bersuami, suda pn ada baby......so, apa mootip encik 019-308++++ menunjukan semua tue.......uhuhuhhuhuh..tertunduk seketika...mengenaNgkan dugaan yg bakal di hadapi keLak.

hanya yg mampu mendoakan buat dia yg MEngOng tu..supaya ALLAH beri petunjuk dan kembaLi ke jalan ALLAH.....memang takda sapa-sapa nampak perbuatan dia....tapi aLLAH maha mengetahui segalanya...insaflaaaaa wahai manusia.....019-308++++

3 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah Zainol said...

sabaq yer kak nida... better gi wat report klu dia dok kacau lagi...

Ms AiReEn MoHd said...

heheh nak gelak time ang called aku tadi...kekekekek tak per lenkali bg die no aku,meh aku hamun die kaw kaw

POSH76 said...

ala saja jer nak kacau kot....ker wrong number????

kalu kita tak salah buat bo layan jer

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design