Wednesday, April 28, 2010

BlOgger aWaRd

Dalam dok kelam kelibut carik dokumen yg tah pegi mana...dan lagik layanz TAG dr cik Shud kita....eheehehe..nyway shUd tenkiu..selalu pas saya TAG dan tak penah Lupa untuk listingkan NAMA saya dalam TAG anda..bertuahnyaa rasa...... Jom layan TAG ni.....






Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni.


Tag
ni datangnye dari SITI SHUHADAH ZAINOL.
shud ni sebenaqnya xjuniOr sekOlah menengah saya dl...SBlM Nie baik besa-besajaa......tapi alHamdulIllah la ni makin ERAT ukhwah kami.aLLAH pelihara ukhwah kami sampai laa..even saya kawen dl pun dia mai kenuri saya..fuh rasa bertuah....shud ni baik orgnya...saya paling suka SUARA dia...alalalal MANJA gitu..caer beb kalO dengaq.dia nie nampaknya jeneh menghargai sebuah ikatan persahabatan.

FIVE name that people call you

~ Liza = semua famili panggei nama nie....
~ Nida = nama ni palIng GLAM gitu...semua memember panggei nama nie
~ Anida = BossY sjaa yg panggei..baguih Bossy saya nie..dia paNgGei nama Penuh...
~ Nid's = nama ni tasH & FerIde panggei..n dalam Bloq pakai nama nie.
~ arnida = hanya tertera dalam kad pengenaLan sahaja..


FIVE important dates in my Life


08.02.= befdays mY MUm
17.03.=Befdayz en.HUbby

20.04.= waLLlah.......HarI saYa

09.09.= Befdayz Budak Masham

16.11.=AnnIversary

FIVE things that you done yesterday

-Siapakn kerja yg menimbun setelah beberapa hari bercuti dek penengan puteri kecil saya dapat penginapan di sepitaL KPj...
-siapkan repot site BeLati wanGsa di changLooN baLik keja pn sayop

-siapkan P.V untuk boSsy buat baYaran

-meet Puan saNiza - dokumen Lembaga hasil
-

FIVE favourite movies


-Woo HOo...cerita cina nie
-AnaK HaLal

-
Alice in Wonderland
-Cinta
-The ProPosaL


FIVE favourite hobbies


*Soppin baju sOfia
*berchoti-choTi
*berteeNet
*makan-makan
*berkawan

FIVE favourite places for vacation

- Taj MahaL
- Krabi
- Bali
- Pulau redaNg
- puLau DuDuQ....

FIVE reasons you answers the survey

- rasa teharu n bebesar hati shUd selalu TAG saya....
- tanda di ingati
- layanz buat taG nie
- cara BIKIN tag ni kadg-kadg ada jawapan yg Jujur
- siMple n kelakar....


FIVE persons to tag

  1. NajLa
  2. NajMah
  3. nuiraH
  4. NeneK ModeN
  5. KnoOr

shud...sori lambat siapkan......haruslah siBok memanjang kakak kamu nieh...dh kalah YB..ekekekke.....nyway tenkiu sebab nama saya selalu ada dalam TAG kamu..lebiu bebeH

3 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka soping jugak..tapi skrang soping baru sendiri la dulu..nanti baru soping baju bb..heheheheh

-niD's- said...

ehehehehhe....sopin sinonim ngan wanita kan kakak purpLe

Siti Shuhadah Zainol said...

alahai...MANJA ke sora saye ni? kikiki...

kak nida..thanks & I LOVE U TOO...:))

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design