Friday, May 21, 2010

apa ada DALAM tu?....

9ada apa dalam tue.....

actuaLLy TAG ni dari blog LADY...saja amik...even nama takda dalam list pun... ehehehhe LAdy sori erk, saya amik TAG ni tanpa di pelawa...aishhh malunya...tapi saja nak menepek kat bloq ni, makLomlaa,.....agak kureng beraktifan skRg nieh... jOOm tanpa buang masa mari kita tgk ada apa dalam tue......ehehehhe...


jom..jom punggah. Dalam gambar kat bwh tu, yg nampak hanyalah....serabotjaa

~ Beg duit harus ada....kang lesen segala duit, berhamburan...even ada beg duit pun beg ni jadik sasaran duit bersepah=sepah.aiseh bunyik mcm melambak duit...walhal duit syilIng jaa...=)

~ Beg CD
= kemas skit bubh cd dalam ni, kaLO tak sama gak mcm duit...beteraBOq.
~ ubat demam = saja stanby takot demam mai baLik

~ CD tet....ehehehhehehe
cuma yang tak nampak dalam ni, kunci kereta, kunci pejabat sebab saya dalam poket beg. then ada duit RM1.00 lama yg berjOmlah rM 40.00 KOT .dalam envelOpe duit raya. itu sahajala segala QETA MEREDAK yg dok dalam beg saya...

oleh itu, saya berbesar hati nak TAG nama-nama seperti di bawah:-
  1. sis NEeNa
  2. Sis Erynn
  3. Sis purplelicious
  4. Sis POSH 76
  5. cIk SHud
  6. Cik Titin
  7. Cik XOXO
  8. cik Nenek ModeN
  9. cik NaJla
  10. cik NuriRah..
kepada nama yg di TAG..sudi-sudi kanlah yea......ceritakan apa yg ada dalam BEG anda..... mesti mcm-mcm ada..bukan mcm saya...tah hapa-hapa......sib bek takda pamper's, lapkin, dalam beg tersebut..kalO tak dh mcm beg baby......=)

4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah Zainol said...

thanks kak nida.. nanti shu buat yer... anyway untuk kak nida pon ade tag.. sila jengah di blog saye yer...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak terkena la plak...huhuhu nanti akak buat k..

Lady of Leisure said...

hehe lady berbesar hati kalau nids buat tag ni... lady banyak lagi koleksi tag dalam simpanan cuma tunggu giliran nak buat nanti lady pass kat nids k..
:)

TiTin said...

hihihi....thanks, nida...
tin da tukar link : http://sheadorespink.blogspot.com/

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design