Friday, May 21, 2010

ni namaNYa BEDAL

NAMA JEPUN

Kalau yang sedang boring-boring tu tak tau nak buat apa, dalam kepala otak asyik fikir POLITIK, REFORMASI dan lapar dahaga sahaja, apa kata kita berhibur sikit dengan lawak nama jepun ni.

01. Yang pemarah - KEiJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat - SAYORI SUKAMURA

03. Yang bisu - KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi - NANACHi KASIBANYA

05. Yang suka layan blues - APO NADIKATO

06. Yang suka belajar - ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau - WAKASI HURUHARA

08. Yang sangat kedekut - MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur - ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai - HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua - TARAGIGI PADANMUKA

12. Yang kena tinggal bini - SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit - SAJA CARIMATI

14. Yang Lembab - AYUMI SIPUTBABI

15. Yang suka BERSUMPAH - SAIIFOO BAUKARI



note: nie emel dapat dr pak sedara...memUla ingt nama jepOn apa kemendanya....bila baca satu persatu owh rupanya..........men bedal jaa nama jePon...janji bunyik syi..syi....ekekekekekek...pandailaa sa[a yg dok mereka cipta nieh........ilang sat ngantoK's bila baca emel nieh...ekekekke

5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

NeenaAnuar said...

wah.... apakah cd tet itu wahai adik ku??? hahaha...

anyway.. thanks for tagging me yeah! ;)

Siti Shuhadah Zainol said...

yg last tu ada sipi2 politician ni..hahaha..

Lady of Leisure said...

mati2 tamokasi tu tak tahan tul.. kalau boring sudi2 la buat tag kat blog lady..
:)

purplish.pink said...

adeh..gelak sorang2 baca benda ni. haha.

mahathir said...

ha ha ha ha ha ha
kalau baca nama jepun
kat blog hang urat perut pun boleh tergeliat

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design