Tuesday, May 18, 2010

rindunyaa....

ya alllah rindu-rinduan aih kat bloq nieh...tu dia aih, baru tak ONLINE dalam beberapa hari, dh jadik mcm tak keruan...kesian kan...dh macam perak booih pun ada....kalO bolew nak jadik doreman nak masuk dalam komputer nie...nak belek apa yg dh tertinggal ....uhuhuhu..
BTW alhamduLillah, setelah bertarong ngan demam yg menyakitkan seluruh anggota badan, kini dh senyom-senyom kambing kembaLi....so, apa lagik jangan lepaskan peluang ini untuk bermeriahkan bLog yg tak seceria mana nieh....ehehehehhehe........
even tender melambak nak kena siapkan, dan lagik tu berceloteh berpuluh kata kat sini.....dek penangan terlalu kerinduan...sepi jaa bLOq the LObe nie...uhuhuhuuhu.........

dh telampau eksited...men taram jaa menaip nie...maybe apa yg di taipni adalah dr isi hati keciL ini....munGkin....!!!!!! kengkawan semua, saya RINDU laa anda semua.......suBhanALLLAH rindu serindunya....rindu ni mcm besok dh tak bolew nak berjumpa....uhuhuhuhuhu..........
bila td on jaa modem...tgk dh tak blinking lagi...hati yg sepi ni terus berbunga-bunga eksited nak siapkan kerja n nak lepak kat BLoq....sebab dh terlampau rindu....takot ucapan rindu yg teramat sngt pada kalIan semua takdan nak kabarkan....aicewah...mcm nak p wakil keamanan laa plaks...... BTW.....kepada yg dh TAG nama saya...nanti saya LUNAS kan okesss.......... tenkiu tau sebab sudi SENARaikan nama saya.....ehehehheeh....

LAStly....nak ucap lagik ni, jangan marah tau......n nk bg satu lagu untuk u Olsss blooger saya....

i leBiu u oLSSSs sO much n mOre.......muahhhhh

5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah Zainol said...

miss u tooooooooo.........sooooooooooooooooooooooo muccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................

Linc Reshk said...

alhamdulillah.. demam tu ujian sementara dari Allah..

sayang awak...hehehhe

jom terjah blog rockers

http://cicaktonjeng.blogspot.com

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i lap u too....

Lady of Leisure said...

heheheh nostalgik lagu ni dok dengar masa sekolah dulu

NeenaAnuar said...

loves you toooo babehhh! :D

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design