Thursday, May 20, 2010

sMiLe..sMiLew

tudia aih...... pulun nak gak join kontes sapa paling senyomm......"PALING MENAWAN" nieh..

kontes nie SHUD ajaq join serta..... yang di anjurkan oleh princess Chentazetty

Syarat yg pertama :
Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur
~ ok doNe

Syarat yg KE-2 :
1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...
~ ok ni memang originaL muka saya..bukan muka sesiapa



Syarat yg KE-3 :
Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
~ senyuman ni memang ikhlas datang dr hati....sebab time nie baru selesai majlis akaD nikah..tgk tu betapa girangnya hati saya....


Syarat yg KE-4 :
Gambar BERSEORANGAN
~ yea saya sOrang jaa..cuma berteman pasu bunga di sebelah

Syarat yg KE-5 :
Mestilah menjadi follower miss chentazetty
~ ok MIss CHentazeTTy...i fOLLOw u...


Syarat yg KE-6 :

Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
~ ok Siap.



Syarat yg KE-7 :

Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman...
~ alalalal, tak sempat dh nak TAG...buat kontes ni pun dh di hujung waktu...sori miss chentazeTTy.



Syarat yg KE-8 :

Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum...
~ BAIKkkk...saya mengikut arahan.
=)




so, di sini saya PERSEMBAHKAN gambar ni untuk join kontes SENYUMAN PALING MENAWAN.....


ok, saya suka gambaq ni bukan apa, kerana gambaq ni menampakan saya begitu CERIA sekali senyuman lebaq hingga ke pipi..payah woOO nak dapat pic saya mcm nie selalu.... dan yg saya suka pic ni jugak kerana inilah yg pertama dan terakhir saya nampak begitu chantek menawan sekali dengan mengayakan baju nikah dan wajah saya di tatarias oleh pakAndam. ..sapa lihat wajah saya tika dan kala ini pasti suka sekali.....



ok kat sini saya nak bagi tahu kenapa kita PERLu senyum..
kerana dengan senyum, rupa yg agak kelat akan jadik kelihatan manis skali...
senyuman adalah pengubat lara di jiwa,
senyuman jugak satu sedekah ok....
dengan senyuman mungkin SI DIA pun bolew cairrr....eheheheh...
senyuman ni awet muda.
mungkin dengan senyuman juga kita bolew dapat ramai kawan.
senyuman yang ikhlas memberi penuh makna dalam persahabatan...
saya memang suka senyOm...even tengok apek tua pun saya seNyoOM sama dia..ehehehheheh




7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

NeenaAnuar said...

wah memang sangat manis & menggoda nid punyer smile tu! you look so gorgeous dear! good luck yeah! Muaahhhsss!!

Siti Shuhadah Zainol said...

mmg shantek sgt senyuman princess nida ketika itu tau..

lady XOXO said...

Walamak... ayu nie.. mana aci... wina tak seayu nie.. wakaka.. sista,, i cokong u ar,,, GO GO... ayunyer... patutler abg asyraf terpesona... cyg u sis... paling cun nie...

-niD's- said...

Sis NEENa, SHUD & wiNa =
alalalla maLu nya...BTW saja jaa Join. even dh telambat beberapa menet....uhuhu...mis chenta pun dh mcm reject peserta yg paling lambat nieh.........uhuhuhuhuh....

lady XOXO said...

tapi rasa enjoy ar sis.. walaupun kelam kabut.. besh ar korang semua.. cool

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bersimpuh ayu gitu..comey la nida...cantik menarik tertarik kaw memang da booommm (ha tengok siap menyanyi lagi..terbukti memang cantik la tue..)

-niD's- said...

tudia kakyuss.....chantik sampai da BOOOOmmmm..habeslaa nida hanguss terus...ekekekkekekekekk

thank's kakyus...tp itu dL...skrg tidak lagik......skrg memang dh BOOOOmmmm

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design