Wednesday, June 30, 2010

CoNTeST maTa MeNawaN



CoNTeST maTa MeNawaN = aduss kena TAG kOntes kali nie.....ekekekekke....Kali nie KOntes cam agak KIUT jaa...koNtes MATA MENAWAN....owh  cik ShuD...kamu agak-agak mata kakak kamu ni cUkup menawan ka.....sehinggakan nama saya tesenarai dalam KOntes MATA MENAWAN.......tapi akak takmo hampakan shUD, akak tunaikan gak koNTes MATA MENAWAN....fuh...jenuH carik gambaq nak pastikan MATA saya kalI ni nampak menawan.....fuyOOoooo...tapi mata saya ni kalO dh terbeliak dh mcm ikan mas la plak...tersembOl bulat..wakakakkakaka


Mata MenaWan


SyaRat-SyaRaT penYerTaan :)
1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com 
~ SAYA foLLow dah tuan Tanah KadauNg

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
~ sorang ja, yg len mata katOp

3. pastikan 1 gambar je taw.. 
~ satu saHaja, tak lebei pn.=]

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (namapun contest mata menawan kan) 
~ KONFORM, itu MATA saya..bukan ORg Len

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :) 
~ BAnnEr dh saya letakkan.

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati. 
~tak ramai pn yg nak di TAG..hanya 3 org ja,...  

= NeNEk MOdeN   = aLang Mieyzza      
= Ummi Iman  = ratU siPut

7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010
~ Lambat g tarIKh katOp, so dan G amik gambar JEGEI tang MATA jaa...=]

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :) 
~ Baik cuties


Hadiah pemenang mata menawan:
* akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
 

*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.
referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.

(hadiah yang boleh mencantikkan mata)




*
*
*
*
*
*
majLis BerTunanG

cik FAtin Fatihah, saya pertaruhkan pic ni untuk KONTES MATA MENAWAN...belasah laa, chantik ke tidak blakang cherita.yg pasti gambaq nilaa menampakkan MATA SAYA yg agak Boolat tuh ha....=]sOFia pn takot kaLO nampak saya membuLat kan mata sebeGInik..(",)

13 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

sebab menawan la shud TAG akak..hehehe... mmg cukup menawan... ayu.... gud luck to u my kakak... :-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

awat xleh tengok gambaq mata nida nie...ish la...

-NiD's- said...

taknampak kaa MATA nida? ha tudia BUTA apa adik akak sorang nie...ekekekekkeke....sori terdelet pic...ekekkek

Ryan Valentine said...

terbaek punyer!!
gud luck akak^^

NeenaAnuar said...

gorgeous! good luck dearr! chomell sangat nida dlm gambar tu! :D

-NiD's- said...

Ryan: thank dear

kakNEena:chomeL erk?? wa kembang setaman...ehehhee...THANK'S akak suPPot nida...

Shu Shinju said...

jgn lupa link kan saye sebagai referalnye k.. hehehe...

-NiD's- said...

dh tuan pengeTAG...
nun ataih sana saya letakkan link nama kamu..ehehehhee

purplish.pink said...

ouh~ mata shaya shepet.. mesti awal2 da kne reject. haha.

POSH76 said...

rajin tul masuk contest bagus2....ur eyes mmg cantek hehe

good luck yer

POSH76 said...

rajin tul masuk contest bagus2....ur eyes mmg cantek hehe

good luck yer

디야나 said...

selamat berjuang!

suke layout blog ni..kemas~
n_____n

maCy said...

xleh tgk..tenet jht :(

goodluck :D

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design