Tuesday, June 29, 2010

BlurR

saya tak tahu kenapa pada hari nie...hati saya SungGuh bergundah guLana...lansung takleh Fokus kerja, ilang kawalan bak kapal terbang ilang raDar........hati penuh keresahan...puas bezikir...puas dengaq alunan ayat suci aLLAH....hati beransur ilang kebuntuan.........tapi, taklama...lepas pada tuh mesti hinggap kembaLi...apakah dalam badan saya ni dipenuhi SYAItoOOn.........YA allah, APA salah saya ni, adakah ini KIFaRAH yg aLLAH bg...??? barangkali ada kesilapan @ perbuatan yg saya lakukan membuatkan ALLAH marah pada saya..maka dia biarkan saya dalam keresahan,kebuntuan, keSempitan..........................
tertunduk seketika....memikirkanNya..!!!! sarat dalam otak ni, dh naik migrain rasanya....... nak tido mata tak lelap, nak sembang, takout tersilap cakap, nak tulis jari-jemari jadik kaku..cuma yg pasti menUngkaN diri..... 
saya akan terus berdoa dan berusaha, moga hati kecil ini kembali tenang...redha dengan setiap yg berlaKu...dan belajar mensyukuri apa yaNg ada......ingt selalu..DUNIA hanya pinjaman..tak lama di sini..sampai masa berangkat ke negeri abadi.....insyaA'ALLAH satu hari nanti....

10 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

nape ni??? sabar banyak2 yer kak.. insyaAllah..jap2 lagi ok la tu...

esok mari kita memenyetkan diri k.. hehehe..

-NiD's- said...

thank's dear...
akak masih bersabaq ni la laling
menyet...kan diri..sok yea

lady XOXO said...

SIS NIDA... naper nieeeeeeeeeeeee.. sis sis... ok ker.. toi kater sis syu.. INSYALLAH ... nanti akan ok na... namo namo cmnie,,,

IMAN'S UMI said...

Kdg2 sy pn cam2...sehari suntuk, balik keje bru ok skit sbb tgk muka anak...tggu esoknya bru btl2 ok. Yg sy perasan, jgn pagi2 lg diganggu mood, mmg gitulah sepanjang hari jadinya.

Lady of Leisure said...

kadang2 mood macam ni sure datang.. time will heal... sabar k

-NiD's- said...

thank's LADY......rasanya mcm tu jugak

Ms AiReEn MoHd said...

pasai apa lak ang ni....kot nyer nak kene penampaq ker boss ang tu..hahahahah

-NiD's- said...

ERYN:: bos aku ok dah la nie...yg tak Ok nya...JIWA aku nieh...ada masalah rasanyaaa....uhuhuhhuh

Mamma said...

rilek la nida..
bagus la duk zikir byk2
nanti2 tu reda la..

-NiD's- said...

mama....thank u laling....
alhamdulillah dengar zikrullah HATi menjadi tenang

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design