Wednesday, June 30, 2010

BoLa


Minggu lepas, en.hubby lepak ngan member kampung dia..luang kan masa sama-sama main bOla sepak...ecececeece, makLomlaa semEnjak dh kawen ni, jarang dh nak dok sama-sama bergosiP, kata hang aku...kebetOlan br ni ada free time depa reramai pakai join men bOla sepak........pandai ka tuh main?? ka auta lebei..... makLomlaa la kan demam Bola, so depa pn nak gaklaa tunjukkan bakat even dh kawEn still lagik bolew menendang dan menandoOk...kununnya.....;p



Padang BoLa
-PADANG BoLA sEkolah Sungai Dua, tuh kan depa mein.....
auta lebeih depa nie, depa dok melepak bawah pokok jaaa..hishhhhh-


LandiNg tIme
ini buktinya, haLLOOO abg beseluar merah...ni padang BOla ok bukan padang kota nak beristirehat bagai...
yg abg sorg lagik ni plak khusyuk baca surat khabar...ish time nila nak tau news doNia.....



edaT
hahahahah, yg ni lagiklaaa...kontroL eNesm....singgle but not availbe lagIknieee..


MeseJ awek's lah Tue
haaaaa, yg si manis bawah pokok KAZEN en.hubby saya. yang ni plak dok khusyuk SMS buah hati pengarang jaNTong dia.....
japlaa, take a break, satg smbg len sms tuh k...FOKUS sepakan bOla nu haaa..ekekekekekekek


eN.HUbby
bekerot dahI, tapi still menGuntum senyuman....yg ni EN.huBBy saya....tah hapa dia dok ushar pn tataulaaa....LAWA tshirt....ekekekkek..beLi mana tatau...;p
hat seBelah en.Hubby tuh dok menguntum senYuman menampakkan GG....eekekekekkek



tgk main tak tera mana pn, lepak ja lebeih....kunun bersemangat nak p main bola bagai..walhal dok makan hangin bawah pokok ketapang...ahahahahhaha......tapi takpa, p la main jmpak kawan-kawan..satg dok teperap kat umah ja...kata bini QUeEN CNTROL plak...ekekekekekke



note: THANK'S KAKAK NURIZ IBRAHIM, sebab buat kan LOgo khas buat opida.blogspot....cayalah, ni bertambah seMangat nak huspdate bLoq sebab dh ada coP mohor........jom kita pekena teh tariks.....

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ASAL GAMBO MAMAT TU ADA.. SIS P ERK SANER.. .WAAAAAAAAA... MASER TU WINA DOK TNGOK WAYANG NGAN ADIK2.. ERH ERH.. DIER NGAN MSJ NGAN SAPER KAK NIDA... NI NAK MARAH NIEEEEEEEEEE

-NiD's- said...

ahahahhaha....jeng-jeng perasan erk>....mana kak nak tau DADA mesej sapa.....dia mesej CIK WINA SYG lew... kaknida tak p..tapi abg syeraf bawak kamera doremoN p sana...ekekekekkekek

time nie, kaknida dok bz ngasoh sofia yg demam lagik meragam di rumah nun...uhuhuh

lady XOXO said...

huh... maner ada msj wina pown kak... nk kena dia ni... aahahhaha.. kak lepa main futsall ker main bola padang?... hoh kak tak p

NeenaAnuar said...

cantikkkkkk cop moho! hehehe.. :D

IMAN'S UMI said...

Hahaha...dh ada pn cop mohor...ingt nida wt sendiri td, cepatnya, terror btl, rupanya org lain wt. Sy wt benda tu hegeh2 la, lembab benar. Dh ada watermark sendiri, lg semangat wt en3 tempek gmbr ye...sy suka tgk gmbr.

Shu Shinju said...

Kak..camner nak wat cop mohor tu? hehehe...

-NiD's- said...

kakneena:: CHANTIk erk? so credit untuk kak nuriz ibraHim, dia yg buatkan kat nida nie....

imman ummi:: bukan nida buat, kaknuriz yg buatkan......nida takda ADOBE laaa kakak....kalO nida bukan lagik hegeh...lembab terus apa...hahaha


shud: COP MOHO tuh, member blogger buat.....kaknida tak reti wat benda alah nie, tapi kaLO shud ada PHOTOSHOP..ha elOKlaa try-try create....mcm-mcm design cop blew wat

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design