Wednesday, June 30, 2010

ConTest Anda Bersama Si Comel

KakNEena  sayang yg cantik laGik maNis.....terima kasih laa banyak-banyak sebab sudi TAG nama saya untuk jOin kontes nie....ahahahhahahah teruja nie, jenuH ni nak mencarik pic saya + anak......bukan apa melamBak dok ada...tapi memandangkan masa pn agak terhad...saya piLIh gambar di bawah sana untuk Join kontes nie..


coNtest BanNer

 

1. Contest ni terbuka untuk semua peringkat umur 

~ cuKup syarat =]

2. Mesti jadi my follower...tapiiii untuk 2blog...
a) ~my lovelly life
    ** OK dah FoLLow
b) ~bIFA'S collezion
   ** yg ni pun dh FoLLow

3. Buat 1 entry khas utk join CONTEST NI, copy paste banner rasmi tu, pastu link kan terus ke sini yer 
~Ok siaP

4. 1 penyertaan, 1 pic sajer ok... no over2 pcs.. nnt byk2 kite jadi miong nk pilih 
~ hahahahah....ok dah, piLih satU ja dalam beribu...>_<

5. Gambar mestila bersama si comel.. mcm gambar kite kat bwh 2... xkisahla..adik ke, jiran ke, pinjam ank sesape pun..hehehe..janji chummmelll 
~ Orait

6. Senang bukan??? n 1 more thing!!! jangan lupe tag rakan anda sekurang2nyer 3orang..
make sure la ye org yg anda tag2 tau yg die telah ditag... hehehe... wokehh? 
~ ok la Ni, saya nak TAG ibu-ibu yg chUmiL ni...
  1. iman uMMi 
  2. Mama iLia
  3. Hati Mama
  4. Mieyzza

7. Tarikh penyertaan tamat pada 30 June 2010... so, cpt2 la yer 
~ ha'ah kena cepat, dh kesuntukan waktu dh nie..asieh ;p

8. U all boleh ler informkan penyertaan anda tu kat my comment box.. dun forget utk tinggalkan link anda ye.. if not, cane kite nk tau sape masuk kan??? 
~ Baik Tuan PenganJur


kebetOlan ada gambar terbaru ngan sOfia....tgk pun mcm best ja kaLO pertaroHkan pic nie untuk "Kontes anDa Bersama Si ComEL" comeL kan kami?? ahahahahah perasan okessss ;p 
saya dan sofia sewaktu di FERINGGI Nite wekend baru-baru nie..... suka pic nie, sebab nampak senYoman manis yang jelas terpancar dr hati keciL kami....asieh >_<


IMG_0049

11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

alahai.. comei nyer mak cofia ngan cofia.. warna warni mama nyer.. pergh.. cun cun.. sis nida.. cofia cemakin cumei ar... mata dia lawa.. bolat...

MiYOKO TACHIBANA said...

comei2nye dua beranak niii...muka sama je dua2...

confirm bole menang kontest niii..

IMAN'S UMI said...

Tu gmbr bru tu, penuh warna-warni...erk, NiD's, Iman Ummi tu akak ye? Ke org lain? Klu contest ni senang skit cri gmbr, kontes mata menawan tu, aduhai...xde sekeping pn gmbr mata...tp duedate lmbt g, nti akak cri gmbr mata ye...

-NiD's- said...

wina = oWh terima kasih.........
ha'ah warna warni penUh keceriaan...
sofia dh nak mask 10 bulan so haruslaa besaq......mata dia memang lawa....mcm ibu dia kan? ehehhee

MiyOKo @ tiTin = insya'aLLAH mudah-mudahan......thnk's sebab cakap kami coMEL...ehehh

Iman's UMmi = yer kakak, nama akak nida kalIhkan UMMI IMAN..eehehehhe..join tau nanti

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tomeynyer sofia...muka nida nan sofia sama ja no...tang mata tue yang xtahan tue..adoii gugur jantung tengok mata sofia

-NiD's- said...

ada iras kat MATA jaa kakyus..hat len dia potostat muka baba dia....
betoi mata dia memang buat hati tak tahan....bisa Gugur jantong ....tergoda dibuatnya..haishhh

Lady of Leisure said...

comelnya hehe all the best ya

purplish.pink said...

bestnye jadik mak2 ni. banyak contest boleh masok. rasa nak buat contest untuk orang bujang plak lah. heuheu ;pP

Shu Shinju said...

amboi...comeynya 2 beranak ni... rasa cam nak cubit ja pipi mak ngan anak..hehehe..

gud luck kak..

NeenaAnuar said...

hehehe.. loike mummy loikee dotter! mata sofia bolatt giler! hehehe... cute2.. good luck yer dear! :D

-NiD's- said...

LADY: thank's yaa..selalu doakan we Olss berjaya.....

purplish pink:hahahaha,, ha buatlaa KONTES untuk siNGle..best gak tuh

shud:: cUmiL ek???aduii blushing abeh nie.....ekekekek

kakneena:: harus mata Boolat....ibu dan anak..mata memang Boolat

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design