Thursday, July 1, 2010

CoNTeST GAMBAR BEST

kali ni jOin lagik kontes GAMBAR TERBEST...ehehheeh...try p la mana nak tau rezeki dapat piramid krystal dr egypt kan...mudahjaa kontes nie..tak perlu susah payah..ikut jaa syarat-syarat yg diberi... wassalam


######################################################


Syarat-syarat adalah sangat mudah!!

  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.


  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010........................ masuk je 2 july, Kontes kaTOP na.

Penilaian pemenang & Hadiah Pemenang kengkawan
Boleh rujuk pada
Blog tuan penganJor..yea

################################################################



Nida + eLli



coMel kan ibu-ibu muda nie...sebab tuh saya pilih PIC Nie untuk di pertandingkan dalam kontes Gambar Best...
sebab saya pilih gambaq nie kerana ia terlalu isTimewa buat saya.. senyuman kami para ibu memberi makna kerana kini kami dh punya BABY yg chOmel-cHomel belaka.... tgk tuh sorang dapat baby Boy dan soRang lagik dapat babY gurl. dua-dua comel mcm ibu dia kan?...aiseh perasan sat ;p
lama saya tak jumpak sahabat saya seorang nie..dr mula dia besalin sehinggalah bayi kecil dia dh berusia lima bulan.....dalam kesiboKan dia sempat jugak jengah teratak buruk saya di kamPung...sunguh teruja rasa nak tgk babY chOmel nie.yg di beri nama IMAN MAULANA....akhirnya, iman maulana bertemu Zahra Sofia..
alhamduLillah terubat rindu yg dok pendaam slamanie.
pasni dh tak tahu bila pulak dapat nak berjumpa lagik...makLomlaa MAMA IMAN nie siBuk belajar sambil mengaji lagi...


kepada tuan penganjur kontes...
gambar ni saya taruhkan dalam konstes GAMBAR TERBAIK...

harap-harap dapatlah kristal dr egypt tu ha....chantik tUH..ehehehhehehe


so, disini saya nak TAG memember blogger saya supa join KONTES GAMBAR TERBEST di samping dapat krystal dr egypT....




kepada nama-nama yg di TAG...saya tak paksa ok, untuk lunaskan tag kontes nie... memang dalam syarat takda untuk TAG..tapi saya nak gak tag kakak-kakak & adik-adik skaLian supaya kita sama-sama dapat kryStal dr en.Asada mai jauh nUn dr egypt....aichewah.....


14 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

yeah... i will join sista.. toceh2 tag sayer.. sayer utang kat sis 2 kontest erk.. PHOTOGENIC & GAMBAR BEST.. wokay akan sayer turut perintah.. HAIK

Siti Shuhadah Zainol said...

wah...nak join..nak join..hehehe.. gila contest dah sekarang ni..hehehe...

-NiD's- said...

TO LADY XOXO :: ha buat-buat kalO dak...takMo belanja makan eskwemm 2KUPANG..eekkeekke.....
takpa wina, banyak masa lagik nanti buat na

TO shud:: shud Join tau....bubuh jaa gambaq apa pun janji chantik menawan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo...ada tag contest lagi ka?? uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....memang gambaq nida tue..jelas terpancar kegembiraan bergelar ibu...xsabar nak tunggu turn akak plak...

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! gambar muka hepi ni..

asada dah check.. semua cukup. tQ sudi join contest.. tQ gak sudi promote kat yg lain..

gud luck! (^^,)

Lady of Leisure said...

amboi lawa layout baru blog ni...
hehe and tq sebab tag lady... :)
all the best for the contest ye..
:)

-NiD's- said...

KAKYUS :: takkan ku LOPA namamu kakak...akan ku listkan bila ada kontes montes nie...ehehheheh
ayah nida sakit LELAh..dr awal 30an sampai lanie..la sakit dia makin terook....kurus sngt..dh tak iroN man mcm dl-dl....sungguh terusik hati anak dia sorang nie =(

To Asada :: tak kewsah.....join untuk hapPy-happy kalah menang blakang cherita....eheheheh

TO LADY:: layout baru, ada buble-buble yg warna warni..baru best lady nak singgah page nida..ehehhehe..
ladt pun nida selalu ada dlm listing tag mengetag nie...takkan ku lOpa pd mu laling.......

NeenaAnuar said...

waahhhhhh!! contest lagikk! heheh.. thanks dear sbb tag akak.. nanti akak joint yerr... sib baik lambat lagi dia punyer tarikh tutup... lately nie bzz bangattt.. so tak sempat nak buat apaa punn! hehehe...

anyway... lawa 'rumah baru'... :D

-NiD's- said...

akak....nida saja jaa TAG nama akak...tak kewsah kalO nak buat okja...kalO bz takpa, k.i.v Dulu k ;p

akak, THANK u.......rumah baru mood pn baRu...penuh keceriaan mcm akak la.....=)

MiYOKO TACHIBANA said...

wow...kena tag lg niii...thanks, nida...byk betui hutang tag dr nid niii....

POSH76 said...

good luck...anak & mummy sama2 comei hehe

IMAN'S UMI said...

Mmg cantik gmbr di atas

-NiD's- said...

tin= it's ok...plan-plan buat..tak paksa k.

POSH = thank u sis....

ummi iman = thank's chantik kaa....? biasa saja rasanya...

Lady of Leisure said...

waduh lady jugak ditag untuk kontest ni yer hehe tq dear... will try to do it... :)

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design