Wednesday, June 30, 2010

CoNTeST PH0ToGENiC

tetiba rasa nak join contents lak..saje suka2..ni secONd time saya join contest..menang @ KaLah belakang cherita..janji happy....ahakzzz

ANDA PHOTOGENIC MARI JOIN CONTEST INI di anjur oleh CIK YEYEN .
terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P

4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY = Ok i FoLLOw
6.sediakan entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org-org yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P] nama=nama yg di tag seharusnya bg saya adalah PHOTOGENIK-PHOTOGENIK blaka....so u olsss anda di TAg.......
~ baik menurut perintaH
  1. KakneeNa anUar
  2. KakYUSnida
  3. EryNn
  4. ShUd
  5. TiTin
  6. Lady XoXo
  7. FiezaH 91

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :) ~ ok siap.

8.tarikh tutp contest ini ialah
30 JUNE2010, bile dah tamat contest,saye akan announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p

nie pic yg saya pilih untuk kontes PHOTOGENIK..walhal taknampak pun PHOTOGENIK nampak PHOTOGEDIKSSS adalaaa...eheehehehhe

kenapa saya LOAD kan pic nie dari beratos-ratos pic dok ada..ini kerana, pic nie saya suka sangat..sebab menampakkan KESENYUman yg jelas teperpancar lagik iKHLAS.....dalam pada tu jugak, pic nie menampakkan LESONG batU saya di sebelah kiri....selain pd tu, time ni saya baru berjinak-jinak mengayakan SHAWl..belit p belit mai..ni laa hasil wajah saya...aiseh...sungguh bulat laKsana BOolan...eeeheeheh...dan satu lagi PEACE no war to aLLl my member's bLoGGEr.....

apa=apapun kepada CIK IZyan iZZAty...anda pasti dapat merasaianya adakah saya PHOTOGENIK atau PHOTOGEDIKS.......sekian....

12 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun...takutnya contest nie...ahhaahah...tapi u look great my dear...sangat sweet...

NeenaAnuar said...

hohohoho... araamakkk! dah kene tag! confirm fenin lepas nie nak carik gambo yg fotogedik! ehhh silap ... fotoginik! hehehe,...

anyway.. thanks coz sudi tag I yer darling! muaaahhss!!!

fiezah91 said...

alamak! kena ikot ke ni? huwaaaa.. dah 2 org dah tag contest ni... T__T

Ms AiReEn MoHd said...

aku ko tag,,,kot neena tu ok la lg,aku ni adoii mmg taklangsung la kan..tag hanbag pun aku tak buat lagik..ni ade lagik..ya adoiii

gambo ang tu ceria sungguh..baguih sukaaa...sweeet+cute..phewwwittt

lady XOXO said...

waaaaaaa.. kena tag.. alamak.. takutnyer tajuk.. PHOTOGENIC... mana leh lawan ngan u sis n all the sis nie... adoiyai.. takper try erk.. waakaka... sis,., ur pic besh.. mmg photogenic,,, no makeup.. tapi wina tak mcm sis...waaaaaaaaaa.. toceh2 for tag me cyg

Siti Shuhadah Zainol said...

thanks kak nida.. nanti shud join yer..lmbt lg kan tarikh tutup dia..;)

-NiD's- said...

kepada semua...NIDA tak kewsah okess....joinla kalO fre-fre mana nak tau rezeki kan...anda TERPILIH SEBAGAI PHotoGenikss...eheheheh

nida pn just JOin to suka=suka...ehehehehe

cikzety said...

huaa~ comel jekk. licin je pipi tuhh. * jeles. hehe
ade can nk menang ouhh (:

MiYOKO TACHIBANA said...

comeynyeee gambo niiii...
senyum tu mmg nmpk ikhlas terpancar drpd ati..ceewaaahhh..hehe...

alamak..tag aritu, tak wat lg..byknye hutang tag niii...:)

-NiD's- said...

aduss...BLUSHING abeH nie....
tu kan apa tuh senyUM tambin...ekekekk

TIiiN, apa kurangnya....chomel jugak tau........ skali senyOm terus terGOda.....

POSH76 said...

mmg fotogedik opppp fotogenix...konpom menangla...sbb tu I tak masuk takut kalah hehe

-NiD's- said...

wakakakkaakkak...POsh NIE wat malu nida tau....adei blsuhing nie....
nida takda gambaq photoGENik...
ada photogedikz mcm nielaaa..ekekek

konform nida KALAH laaa, sebab beratus lagik yg join semua fhotogenik blaka...ehehehehehe.....

POSH kalo join...ok jaa...ada apa pic photogeniks..... vs photogediksss

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design