Monday, June 14, 2010

Cutest Baby With Hat Contest



hai kawan2 semua... sempena birthday mamaeja yg ke.. ehem2x.. (21 May nie), mother's day dan juga launching kedai mamaeja (jarumjahit.blogspot.com) .. mamaeja dengan rasa seronok, excited, gumbira yang sangat2... teringin la nak menganjurkan contest sekali dgn my 1st giveaway...senang je tajuknye...

"mamaeja & JJC 1st Giveaway :Cutest
Baby With Hat Contest"

syarat2 nye sangatlah senang dan hadiah2 nye pule sangatla besh2.. (besh ke?..hehehe)

syarat2 nye:
1. Mesti copy contest banner & jarumjahit kat atas ni dan tampalkan ke page contest dan juga sidebar anda. Make sure both page c
ontest dan sidebar tu dilink balik ke blog mamaeja dan blog jarumjahit ek..kalau x... hehehe, faham2 la ye :) ... Mesti juge letak title ~~ mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest ~~ kat blog post anda ye.. tajuk lain x bleh tau!
~ Ok DONE....mamaeJa

2. Macam biasalaaaa.... mesti jadi follower
~ I foLLow u mamaEja...nampak tak


3. Jangan lupa tulis sikit kat dalam contest anda tu, ng
ape anda suke/tak suke blog mamaeja nie.. (just for my future improvements)
~Setakat ni OK jaa..takdak, PLAK nampak mcm bhusan ja bila firstTime masuk bloq MAMAEJA nie...nak-nak g bLoq JJC..i LOikee...sebab
ada fesyen handmade,....jatoh chenta okess....

4. letak satu keping je (SATU je tau, bebanyak kang pening!) gambar anak anda/anak sedare/sesiapa saje yg ada pertalian darah dengan anda
a. Contest ni terbuka kepada bayi/kanak2 berumur dari 1 bulan - 3 tahun sahaja (max betul2 sehari sebelum 4 tahun) :p
~ HARUS menepati syarat, baby SaYa baru semBiLan
BooLAn ...=]

5. Jangan lupe letak nama bayi, tarikh lahir, nama anda, email dan ceritalah sikit ttg gambo tuh ye!
~Dh letak...ada kat bawah gamabq Nun...

6. tarikh tutup contest ni tepat jam 11.59 malam, on
17 June which is a month from now. lambat an
to, surat menyurat x dilayan ye :)
~sempat g jOin KOntes nie...ehhehe

7. last but not least, jgn lupa letak link contest anda
kat ruangan comment :)
~ letak suda...to MAMA EJA....jgn lupa chek Link okess...=]

HADIAH?... hehe.. hadiah menarik menanti anda sem
ua.. mama akan bgtau senarai hadiahnye on the 1/2 journey of this contest ye! yg penting..memang beshhh... :D
JARI MENJADI JURI?...Owh tidaakk.. hehe..mamaej a telah melantik beberapa org juri yg berpengalaman dlm menilai gambo baby cute ni yg terdiri daripada en huBBY, nenek assyura, serta pakcik dan makcik assyura :)

Nama : ZAHRA SOFIA BINTI MUH AMMAD ASYRAF
TaRikh LaHir : 09.09.09
NaMa ibu : AniDa OthMan
EmeL :cintaanida@yahoo.com


time ni, sofia tgah menantikan ibu sedang siap nak p kerja..so sofia santai dl atas buai.....sambil bergaya ngan tOpi....sori naa, mata sofia memang mcm nie....even tgk dekat pn still terbeliak....uhuhhuhuhu..tp org tua-tua cakap..dr MATA turun ke HATI... eehehhehe,mungkin mewarisi mata ibu nie...tulaa suka nampak terbeliak lagik terkeluar...haahahah.....apa-apapun SI COMEL nie, pengubat hati saya...


11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

CHUMEI nyer COFIA.. dapat gak wina tngok dia KHAMIS tue erk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cutenya...all the best sofia......nanti klu menang jangan lupa auntie taw..heheheh

IMAN'S UMI said...

Ala comelnya baby NiD's...good luck!

purplish.pink said...

bulatnya mata..
dia tenung ape tu?

Lady of Leisure said...

comelnyaaa good luck ya..

Siti Shuhadah Zainol said...

wah...comel sgt..confirm leh menang ni..insyaAllah...

-NiD's- said...

THANK SEMUA.....nida tak harapkan menang...tpi just join, kalO rezeki soFia menang alhamduLillaH...sofia comel??? mestilaa mcm unti-unti dia di BLogger nieh...kan comel-comel blaka.......=]

MiYOKO TACHIBANA said...

comeeeeelnyeee zahra sofia niii...mata boalt n besar laaa...confirm menang niii.

-NiD's- said...

INSYAALLAH unti titin.......sofia saja jaa JOIN.....ehehehheheh meriahkan page ibu...ekekekek

mama eja :) said...

hai dearie.. mintak tolong betulkan link2 tu ye.. kat posting dan kat sidebar... :) dah wat nnt inform me ye :D

Siti Shuhadah Zainol said...

alamak... shu da siap karang nak join contest ni...sekali da tutop da..... ruginye....:-(

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design