Monday, June 28, 2010

feriNggi niTe maRkeT

wekend baru ni..kamI kelUarga kechiL jenajalan ke "NIGHT MARKET BATU FERINGGI" fuh....jalan jammed, padat ngan manuksia, padat ngan kenderaan...tapi enJoy...syOk giLoss... rambang mata..sebab mcm-mcm ada..dan lawa-lawa blaka...mcm nak pnegsan rasa...ahahahaa....nafsu sOPing bergelodak jaa nie..kalO blew sume nak BeLi....ha jenuH laaa tokei besaq...rabak poket ;p
tapi best datang sini.....pasni nak p lagi, dan lagi...ehehehehhe....p situ kena bijak menaWar harga...takleh foLow harga yg dh ditetapkan! mahu dia, jadiknya rugi..sebab banyaklaa kedai dan banyak brg yg di jual brg sama...cuma, harga bebeza-beza....time we Olss p ramai visitor araB...segak-segak laa depanie.....dh rasa mcm doK kat pasar malam arab..hahahahha tp, negara ARAB ada ka pasar malam??? (",)
makIn malam makin sesak......memang best.
cuma yg tak best on the way nak balik jammed terok....uwaaa....eksiden plak kat depan sana tu ha...jenuh sabar menanti tera nak sampai ke bawah....dah la jalan bengkang -bengkOK...jenuh layan LAp...=]

sori lah erk pic-pic yg di bawah nie ada ala-ala gediks sket .....tgk la pic tu menampakkkan yg saya suNguh gumbira mcm org dok dalam hutan br nak kuaq p pekan....muahahahahahhaha

peace en.Hubby.....i promised......jalan-jalan jamU mata jaaa......tak soPing k....=] 

ok siap dh ...let's gO bebeh =] abaikan PiPi saya yg MOnteL ...

kelUarga KecHiL berhadapan kaPaL besar....


kesesaKan terlamPau...so, carik tempat lapaNg..tenangkan puteri keciL saya sat...;p


mai-mai pilIh mana bekenan...nampak dak ataiH kepala saya ada apa? ekekkekeke
dalam Dok berjanji td ni takmo soPin apa-apa tapi tgk apa saya dapat.....=]

MaMa hapPy sangat.....tapi sOFia muka masham mencuKa....aiseh
bagik Close-up skit........bila saya pakai ToPi besaq ni.....



mama+saya+sOFia  = 
kami sedang sabar menanti en.hubby + kazen saya yg doK sOpin sakan lagik
 


we OLss....= keluarGa KechiL

saya dan puteri keciL dok rehat = penat sangat bejalan sepanjang pasar malam tu ha.


 
ok, Jom SoPIng sume...hangkot bawak baLik...bedak kat org kamPung...aahhahhha


nota jari: best memang besT p sini..senang kata mcm-mcm ada....tiap-tiap malam bukak...malam miNggu paling happeNin....

10 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

✿nenek moden✿ said...

sonoknyee kak g jalan2..huhu..bira yg dok kat penang pun xpernah g sana ouh..hehe

Shu Shinju said...

boleh shu tau akak gi ari ape? sebab shud ada kat night market tu ari sabtu malam minggu...tp.. x nampak akak plak..

lady XOXO said...

ALAHAI bahagianyer keluarga ni AMIN... sis nida.. cantik ur shawl... sis p shopping erk.. hamboi2... my FAV COUPLE .... yeah...

MiYOKO TACHIBANA said...

Shu pegi night market gak ke tuu..tak jmpa gak ke...hehehehe...lawakla lak...ari jumaat, tak terserempak ngan tin..ari sabtu, tak jmpa nida lak...hehehe...

mak aiii...besaqnye topi tuuu...bole la pinjam...hihihi

-NiD's- said...

bira = tuhlaa adik coMel dok penang..taknak pusin-pusin...ecceccce kata bira, akak pn samalaa...nipun kbtolan blew P...

shUd= kaknida p sabtu malam laa....ermmm tuhlaa takjmpak pn kita

wina= amIn, alHamduLillah
cantik erk sHawL nie? mura saja....kat k4 banyak....=]

Tin= ahahahahha...shud p nek keta api kot...tu yg tak jmpak kita..asyik dok selisih ja...ehehhehe
tin nak Pinjam topi bawak p shanghaI??? bolew aja.....ehehheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beli apa tuk akak?? hahahahaha...

-NiD's- said...

ala takda beLi apa...beli topi ngan beG buh pampers jaaa..ehehehhehehe

Ms AiReEn MoHd said...

tu dia gambaq sakan mak sofia tu...suka tgk ang lag ni...nipu sungguh duk kate tak pandai gaya....tu elok ja tu tu aku tgk ang.....pheewittt sikit kat ang..

NeenaAnuar said...

waaahh.. besttnyer jejalannn camgituu! nanti akak turun penang jgn lupa bawak akak round2 nite market nie yer! heheh...

-NiD's- said...

eryn: aku tak teror mana pn begeya bagai ni..men blsah jaaa....tuh hang tgk dalam komputer...kalo tgk OriGinAl...mahu dia.....kalah og asLi pos depang..ekekekkeke

kakNEena: harus saya bawak akak ke situ...memang round isLand....

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design