Thursday, June 10, 2010

LEMbooOO....mooooOOoooO

1. Thank & link the person that gave you the cow dan jgn lupa copy picture sekali:
BTW thank u LADY sebab TAG saya...ehehhe..tapi TAG kali ni len dr yag len...ekekekke..kalO smlm jawab TAG bab duit Juta-juta..owh harini TAG pasai SI LEMbUUu moOOOOO yg chOmel lagi cute nieh.....
"LadY memang cute Lembu nie, dengan soBang di telInga....muka dia manJa sangat,no pon lawa 2882....." =)




2. Bagi balik wasiat ini kepada 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active:



3. Bagi tau diorag ini yang diorag dapat wasiat dari orang kaya Kampung Sepening Lalat:
~ harus sampaikan wasiat nie, bukan apa LOMBU ni chomeL lorh.....dh tu siap ada sObang di telinga..

.


4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu buat sambil tengok TV:
~ piNtai Ghambut

~ geser kaki kat totO

~ layan Sofia.


5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan:
~ Otak LemBu = Sedap nie, kalO kena ngan GHEMPAh giLIng...

~ testis lembu = panggang menda alah nie..sungguh sedap skaLi

~ tuh jaa besa makan yg pelik-pelik.....;p



6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK:

~ tak qamai mana pun...adalah dalam 100 member mcm tuh ja..kita tak GlaM okess...;p


7. Favourite soalan ni, macam mana korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe:
hehehhehe..soklan cepumas....tatau nak habaq gu mana..yg pasti bila nak jmpak mesti bedebaq-debaq...=)

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

owh.. ader agi.. besh2.. nk wat nk wat.. jap lepas lunch wina wat ok sis.. i langsaikan utang tag dari u ... ahaha.. wah ni tag.. mmmmooooooo... ayoyoyo

Ms AiReEn MoHd said...

kekeke aku pun same...cakap jer brutal...bila nak jumpa duk bergonchang dada tu...gatai noo..kekekekeke..kote lembu panggang...eee geli plak dengaq...

weh anyway thanks...ang msg aku baru bangun tidoq...semlm balik kul 3am sampai umah duk tgk the a team

Siti Shuhadah Zainol said...

hohoho..mmg comey lembu tu... kang shu buat yer tag ni..hehehe... tgh memerah otak ni..hahaha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun sian lembu....dah kena jadi bahan tag plak dah..

-NiD's- said...

kakyus::: sat-sat nida dok tunduk gelak sampai keluaq ayaq mata....
ha ni tanya LADY.....
LADY TAG NIda........hahahahah LEMBooo pun dh kn tag...tp lembOO ni cHOmel woooooo import lagik

-NiD's- said...

erynNN :: hang p tgk movie balik koi 3 pg..best..best nie.....

weh bukan kotelaa TELoq lembu sdp WOooo panggang makan...rangup jaaa.....ekekekekkekek

Lady of Leisure said...

hehe.. tq sebab sudi wat tag nih..
btw, comei kan lembu ni...nids pun penah makan testis ek sedap kan testis lembu hehe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design