Wednesday, June 2, 2010

LuNch tadi

owh yeah........lunch harini suNGGuh gumbira skalI.sebab ada member sudi teman saya p pekena kek di SR....fuh hat dok telioq selama nie ilang suda...dapat stau slice pun kira ok laa.... BTW, kami sama-sama ada ProB...kbtolan plak dh lama tak jmpak...so, we all bertemu di SR.... pergh satu slice bloew buat hati yg kusam ni kembali ceria....


saya hanya memilih kek chocolate-indulgence sahaja bersama Hot coklaT....teringin yg tu.. tapi member saya ni, dia nak makan kek white-chocolate-macadamia + ice lemOn tea...... sambil menIkmati kek di SR sambei bersembang...... yg pasti saya menjadi pendengar setia sahabat saya seorang nie...asyik dengaq dia menGOmeL....ermmm.....apa-apapun to mY member zaihan...HANg saBAq tau..saya doakan hang dan si dia berakhir dengan keGumbiraan oke.....yg pasti jgn putus terus berdoa pd si pencipta semoGa hubuNgan kaLian dirahmati olehNya.......................................=) 

pulun makan kek..seb bek tak telan garfu...kalO dak he jenOh katok tengah belakang nak wat keluaq garfu yg tercekik tu...ekekekekek......mana taknya..kalO dh jmpak tu..sembang tak hengat dOnia....oMg kali ni saya jmpak sahabat saya nie..sungguh beseri-seri....LAWA lh dia..ishh rugi td tak amik gambaq dia..kalO dak blew publish sini.....memang segaklaa saya suka sangt pakaian yg dia kenanakn..nampak manIs skaLi..paling mengancam MATA dia..ehehehehhehehe Op's dalam celah dok rancak sembang saya terima panggilan yg kureng enak dr siTe visit..menyatakan gaji pekerja terlebih bagi...ish peNin laa saya ngan HAMPA nie..dhlaa supervisor buat taik......

pastu kad KOng caca marba....mahu saja saya qeyau itu time....uwaaaaaaaa.....tapi dan-dan tepikir...takpalaa bulan jUne ni tolak gaJi si pekerja tu...len kalI kad KOng jangn dok hantaq mcm tettt....belemOIh..nak baca pn tak paham....dan-dan panas hati sat......time dok sembang fon tulaa, agaknya sahabat saya ni khusyuk memerhati saya yang sekarang nie saya sedikit belemOih dh....sahabat saya ni pun perasan saya dh tak santekk mcm dl...(aiseh dOlu santek kaaa) huhuhuhuuh.........

zaihan tegoq saya, weih cuba ang Touch up skit muka hang.aku tgk.dh nampak mcm lesu....sib bek dia tak kata muka saya mcm mayat idoP kaLO dak....uwaaaaaaaaaa mahu begulin qeyau kat situ.....takmO baLik.....ahahahhahahah..BTW zaihan, gracias sebab teman saya makan-makan kek di SR......then selalu luahkan keloh kesah kamu pada saya...insya'ALLAH saya akan jadik yg terbaik buat kamu....walau saya takdapat sumbang duit ribu riban...saya terus berdoa agar hubungan yg diidam-idamkan akan jadik kenyataan kelak....so bebeh.......GO GO POWER RANJERS..teruskan bersabar ok...



white-chocolate-macadamia= Pilihan cik zaihan









chocolate-indulgence = Pilihan saya..dok Telioq kek nie.





Nilaa antara Sahabat Saya...Cik Norzaihan Ishak







8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah Zainol said...

wah....sedapnya kek...

-NiD's- said...

nanti kita makan sama-sama na.......

lady XOXO said...

Nanak KEKKKKKKKKKK.... Brownies With Ice Cream... Nyum Nyum Sis

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari ahad hari tue k.yus bawak mama k.yus makan kek kat SR jgk..heheheh
pekena kek cheese hat baru tue...sodapppppppppppp

Aida Ali said...

Sedapnya nampak kek-kek tu. Tapi saya tak berapa suka sangat kek ni. Anak-anak saya berhantu

NeenaAnuar said...

adoiii.. teruih lapaq tengok kek2 tu dikk ooiii! :p

Lady of Leisure said...

lady pun tengah teringin SR nih sedapnya indulgence tuuu

Ms AiReEn MoHd said...

tu dia lapaq teruih nengok kek ang..sok mau pekene SR sat la....

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design