Wednesday, July 14, 2010

Basi Suda

Rindunyaa  Bloq......menyepi sekeTika sebab otak menjadi hampir lembab bak siput vAVi.....aduyaiii....tatau lah napa, so arini mcm ada kekuatan nak menghupdate blog yg koi sePI ja nie....arini keja tak berapa kalOt mcm biasa....dalam celah tuh belek-belek CD ..alih-alih jmpak gambaq lama-lama time muda belia....time cun MelcUn lah konon ..yg paling best di serikan ngan sahabat handai....adoii, mengamit memori...
"DULU LEN SEKARANG LEN" kdg-kdg rindu gak saat-saat mcm nieh..enJOy jaa gheja tak hingat doNia....best time nie...tapi itu dL, semua tinggal kenangan belaka....cuma yg pasti Saya terus BERdoa pd ALLAH....biaqlah UKHWAH PERSAHABATAN yg terjalin kembang mekar,..hingga akhir nanti...tanpa sahabat kelam lah duNia nie...sahabat lah penawar suka duka....yang pasti IKHLAS dalam persahabatan insya'ALLAH kekal abadi..p lah mana negeri pn..even hUjung dunia pn masih gak ingat dia ni, ingt dia tuh..ingat kawan ni, ingt kawan tuh....mcm-mcm ada.....

kepada semua sahabat handai saya...
TANPA kaLian sepILah dunia saya.........................i love U oLSS sO much...

di kesempatan ni, nak share ngan member bLOgger kenangan LAMA menGUsik jiwa...haduii ayat...tak hengat..ekekkek....ni gambaq-gamBaq kenangan memeber kaweN bg tahun  2008 ....time nie single but avaiLable...
harus single sebab tu rewang sakan kan.....ekekkekekek


mbsa
ha nihlaa gambaq yg saya maksUdkan...depa ni semua jauh-jauh belaka dr saya dh la nie.... ni team zaman ngaji di KOleJ...kunun MPP laa..walhal noty kami nieh..ekekekek....
tolong abaikan muka saya yg selenga tuh..sebab tidok tak ckup...
mcm tuh lah rupanya..mcm meraNg...gG asyik tekeluaq jaa.=]

mbsa
antara kami yg menGhadiri majLis perkahwinan BRO RAJA REDZUAN Shah DI mBSA.....
tgk time nieh...muka aYu's jaa.....aalllalalala.....


mbsa
we Olsss....dr kiri : ANuM, nIDA + Fida.
tgk tuh bunga ataih bau Fida...sebesaq bunga raya..eheheheh dia ni memang kalO bab begaya no.1. no wonderlah org pun segak...pakai apapun nampak sanTek kan...eehhehehe


mbsa
-Barisan tetamu kehOrmat dr utaRA meraikan hari bahagia BRo Raja Ridzuan Shah...time nie, rambut si tasha melekat ngan pOKok-pokok kat blkang nun....
aksi yg mncuit hati..ekekkeke
perot dh kenYang..so, tgg apa lagik joM beraMbus....
lagik tunggu lagik bertambah semak dewan majlis tuh ngan gelak tawa kami nieh.....=]


super Dupper
dh siap g kerja kaWen....ok sebLom balIk ke penang balIk..apa salahnya g rewang-rewang dl kan.... so, we Olss g la lepaking sesama di akuriUm shah alam...tgk ikan katanya....sekali tgk tasha Jmpak sapa, kawan lama dia...siBuk jaa ajak makn esKweem dia.
kakak ni, sekali hempap.... kOma tasha..ang bebaik sha..=]


suka Nya
tgk anak dara dua Org nie, org suh makan esKweemm....depa dok beseLOro.satg aiskwem tuh cayaq.dh takdapat makan....mcm na saya tak rindu depa,tgklah nie...nak makan pn dan lagi beselOro...kalah dh adik-adik di seKolah tabika kemas nuh...ekekekek


akuarIum shah ALam
ok..time besuKa ria dh hebes ya kawan-kawan.....tgk tuh lanGit dh koi gelap...tuh menandakan kita semakin hampir untuk berpisah...uhuhuh..time nie, syahdu jaa.... sebab rasa tak puas lepak, gelak-gelak....uhuhhuu




berakhir sudah pertemuan kita kaLi nie.....tapi KEnangan indah utuh bersemadi dalam hati nie...bila rindu, gambar-gambar nilah penGubat segalanya...paling best, masa SI TASHa nak baLik...adoii, jenuh kami lawan lari marathon gara-gara ligan teksi....tasha, tasha ang memanglaa....buat kami semua semPut dh mcm kena ligan ngan anJin...jahanam keayuan....pakwe lalu pn tak jadik Ngorat..sebab tgk kami nieh sume tercungap-cungap....akibat ligan teksi ang...ahahahahhahahaha.....







SeniOr-jUnioR
ni plak kenUri si abanG jUnaidi....kami p jugak..tapi kali nie tak sume yg di atas p...hanya saya dan FIDA dan ernI sahaja yg p..... lama laa menanti pengantin nie mai..
jenUh berakaq vontot....demi mr.chaLie kami sabaq gak menanti

adik + kaKak
pas balIk kenuri mr.chalIe di sg.petani..saya teruskan perjalanan ke MajLis perkahwinan JUNIOr sek.MEn dl....comeikan si jaNnah nie....kiut gituh...... 
thank's tau jemput saya ....=]

janNah + aMin

juNiOr DmW
ehehehe, nampak tak saya jmpak sapa di sana....saya jmpak si Shud yg comei lotei tuh haa.... ni sume adik-adik juNior time ngaji sekOlah men dl-dl..... 
alhaMdulillah...depa nie tak lupa saya..
sampai ke menikah pn saya dapat undangan hari bahagia depa...
bertuahkan dapat adik-adik mcm nie......




PenganTin baru
ini yg paling sweet meMOri..skaLi gus 4 pasangan...adeih, time ni mengedik rasa hati nak Join da clUb...tapi harus besabar okess...eekekkeke....
dalam 4pasangan tuh.terselit sahabat baik saya waktu di sek.men dl...
tuh ha pengantin kaler ijau.....dan jeng..jeng...biaq saya saja yg tahu...haishhhhh 




KalO dulus time siNgle mingle...saya suka ke maJlis perkahwinan sahabat handai...sungguh banyak koleeksi gambar perkahwinan kawan-kawan..tp itu dl, semenjak dh ada baby ni.aktiviti sebegitu tak dapat lagik saya lunaskan...uhuhuhhuhu.cuma yg terdekat sahaja saya dapat menghadiri..kalO yg jauh-jauh nun....hanya kiriman salam beserta DOA buat kalIan sume.....

4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Dee said...

wah..menggamit memori..tahun 2008 kira baru gak kan..fesyen baju pun ok lg..rambut pun stylo..zaman kak dee nmpk sgt dh otai..hahaha..

IMAN'S UMI said...

Adik beradik ke 4 psg pengantin tu?

-NiD's- said...

KAKDEE = ahahahah, zaman akak memang otai lah...nieh zaman nida agak maju dh skit...stylo-stylo pn ada gak teselit keoatain..ehehehhe

uMMi Iman = yg 4 pasangan tuh semua sepupu-sepapat....

Shu Shinju said...

wah...siapakah itu...bergambar 3 org ditengah2 & berbaju pupple...hehehe....

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design