Friday, July 2, 2010

Best and Great?


1: Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
 {Pujian yg iKhlaih bukan Bodek ok ;p}
SYUKRAN JAZILAN  buat Umi Nik Nurul Iman sbb tag ibu zahra' Sofia  yg montel niEh ;p memula jmpak umi iman, cuak jaa..pas dh selalu singgah bLoq umi iman, jatooh chenta laa ngan zikrullah.......so, apa g saya foLLow umi laa kan..ehehheheh..MOGA ALLAH S.W.T rahmati ukhwah persahabtan kita melalui alam maya ni yer umi iman.....

2: Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
kepada nama-nama yg kena TaG AwaRd Best and Great....anda memang BEST & GREAT....cayalah.....lOve U OLsss so much...>_<

  • ibu norita
  • ibu yusnIda
  • Mama Kimi
  • Mama EryNn
  • mama ARRi & MOLLy
  • MakSu shuhada 
  • Unti Nin
  • Unti tiTin
  • uNti Baby Wina
  • neNek ModeN  
  • EJDEeJASMEE
  • diyana


3: Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini
~ insya'ALLAH saya akan war-warkan okess

4: Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great? 
~BEST & GREAT kaa Bloq saya??? rasa nya biasa sahaja...... tataulaa nak kata, yg bolew kata BEST & GREAT ni adalah si pembaca @ si foLLower's....bukan apa, kena tanya depa BEST & GREAT KAAA sampai terjadik FOLLOWER'S opida.blogspot yg serba serbi simPle ja nieh...ehheheheheheh...pastu barulah boles tahu dapatkah GELARAN BLOG BEST & GREAT kan....;p

13 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

adakah maksu shuhadah itu saye??takut salah org plak..
kalau betul..thanks kak nida tag maksu shuhadah ni..hehehe....

mmg best & great this blog... I'm lovin' it..

-NiD's- said...

yes dear...kamUlaaa...siapalagi kalO bukan SITI SHUHADA ZAINOL...ehhehe

amik yer TAG ni, dedikasi khas buat nama-nama yg tesenarai..

lady XOXO said...

ahahh.. sis NIE... ader lak BABY.. adoiiiiiii... ahaha.. makacih yer sis daling... muaxxxx

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tenkiu lalink..rasanya ibu yusnida tue akak la kot kan..hehehehe..sat g salah orang...lari terjun laut pantai merdeka..
ish awat lak xgreat..great la...sapa kata xgreat meh nak luku pala dia.. :P

디야나 said...

hee...dapat tag la...mekasih2..
my name just diyana..n_n

Lady of Leisure said...

tq so much dear.. terharu sangat rasa hati lady bila dapat award ni..
:)

NeenaAnuar said...

hohoho.. aku tak perasan yg adik dah dpt tag nie.. tapi dah pun tag adik lagi sekali! hehehe...

Ms AiReEn MoHd said...

shukran anida....ya allah lame nyer kita tak sembang weh...bile time aku nak sembangngan ang macam duluni...asik duk bz manjang la ni....

Dee said...

salam kenal..dtg dr blog cik purple..hehehe..

IMAN'S UMI said...

Cuak jaa tu nape?

-NiD's- said...

akak..nak tahu erk apa makna CUAK?? cuak tue makna cam takut
cam tue la lebey krang maksud dia

IMAN'S UMI said...

Ingtkn cuak tu menyampah gitu...kot2 menyampah dgr lagu FT ke ...kn time tu ltk lagu FT...kekeke

Eri-chan said...

salam singgah...

huhu terima kasih kerana telah vote saya....yeay...suke22222

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design