Tuesday, July 27, 2010

SeDiM nanTikan kaMi......


saLAM semuaaa.....yeayea.......besh ni...tak sabaq hati ni rasanya nak p Pogram ahad NI 01.08.2010....di SUNGAI SEDIM......kepada  bLogger-blogger yg berminat Jom join kami....lepak-lepak sana sambei tenangkan jiwa dan perasaaan ..bukan apa, sana best sebab kawasan yang mendamaikan dan mententeramkan jiwa...masin-masin dh exsited nak p nie.....kawan-kawan jgn lupa tau bawak baju mandi, pelamPong bagai.....ekekekke...setakat ni yg Konporm nak join..Bloger-bloger ni jaa :- 


kepada yang bermInat nak join ha jom join skaLi........memeriahkan pogram bekelah beramai-ramai samBei bermandi manda...haishhhh syoKnyaa..nak-nak g p ngan geng Blogger .......dok tebayang dh nie..saheh begelak ketawa ja sepanjang di sana.......SEDIm...nantikan kami ke sana....yahOOoooooo.... masin-masin dh siBok plan nak bawak bekai apa p sana...Ni betambah semangat nieh.....

hutan lipur sungai sedim

hutan lipur sungai sedim

Tree Top Walk, Sg. Sedim


insya'allah ontheway nak baLik wE oLss nak siNGgah Sepital kuLim ziarah Ikhwan yg masih dok mcm tuh... kaku seribu bahasa....soB..sOb..soB....pas dh habeh beGumbira, layan fiLl sayu plak.....ziarah ikhwan...dan mEndoakan dia semOga cepat semBUh....INSYa'ALLAH...


11 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

hehehe... x sabaq ni.... sapa2 nak join... jom la...

lady XOXO said...

jeles nieeeee.. insyallah wina join ok... sok wina konpem balik ngan u alls,,, wahhhhh besh2.. ader sis yu n tin,,, jeles2 klu tak p... insyallah... kepada yg organize,,tahniah

NeenaAnuar said...

eeeeeeeee.. jelesssnyer korang nak pegi mandi sungai yerr.. kalau dekat confirm akak joint korang!! apa pun enjoy your trip okkk.. take care! ;)

Dee said...

menariknya..tp :( x dpt join..

Lady of Leisure said...

bestnya lama dah tak mandi sungai.. sejukkkkk hehe

Iena said...

lama giler x mandi sungai ni...
cam best jerk...
tmpt ni pon nmpk cantik...

dr jeles tgk dorang mandi sungai ni... neena, jom kite mandi sungai gak...

-NiD's- said...

kepada semua...thank's sebab support pogram kecil-kecilan kami nieh...DOAKAN kami semOga picnic kami bejalan ngan lancar dan hapPenin.....
ruginya tak dapat bawak akak-akak Blogger semua p....apakan daya yg len dok jauh-jauh..ish kalO dekat saheh lagik hapeNin.....uhuhuhuh

MIK'YAL said...

i wish i cud..dgn anak kecik dah jd 2 nie agak terhad la aktiviti..niway hrp smua nya berjalan lancar & selamat :-)

-NiD's- said...

tasha...thank's yaa...
memang nak invite sha & nae jOin..tapi nak ka ampa p..makLomlaa ada baby kecik...sian plak satg....takpa next seSSion kita join sesama k....

diriku said...

waa..bestnya..he2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

jawh sangat nak p....klu balik kota leh gak join..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design