Tuesday, August 24, 2010

Aw@Rd PERSaHaBATaN

Saya amat bebesaq hati bila M@mMa bagi awaRD LOve nie....nice nyaa..bertuah plak rasa, tak sangka rupanya ada jugak yg sudi ikhlas besahabt ngan saya even dunia blogging jaaa.....


saya tak kisah sesapa jaa...janji ikhlas n bukan propa...ececec
pastuhlak best bila dapat kembangkan ukhwah.....ALLAH suka tuh....

1). Bagi pulak award nih kat 11 org yg korang rase ada nilai-nilai persahabatan yg baik dalam dunia blogging nih.  

  • EryYn   
  • Shud   
  • Wina   
  • Titin   
  • Dee Kuntum    
  • LadY  ParLour 
  • Kak Neena   
  • BOnda AmanI 
  • Posh   
  • MaMMA   
  • uMMi Iman 
    
kepada yg memberi award nie, beb...aku nak bg Lebih pada lima..sebab depa nie memang suPerb bagik aku.....pada yg dh buat award nie, it's ok sila abaikan..tapi nieh saya nak nyatakan u are the best oKesss

2). Apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 10 org tu?


1. Erryn ~ org paling awaL saya kenal dalam duNia blogging...dia yg banyak tunjuk ajar dalam bloggin nie...org dia memang semPoi habess. 

2.Shud ~ si comeinieh, idea kreatip....selalu ajak jenjalan...... ni pogram tebaru nak g berbuka puasa.

3.wina ~ org dia nie coOl.....dh tuh kan ComeL mcm xoXo....=]

4. TiTin ~ adMire ngan gelak tawa dia......

5.Lady ~ mcmna siBuk pn lady sempat gak siNGgah umah keciL saya....suka lady nie, even tak penah kenal dan tak penah nampak wajah siapa dia...tapi di hati keciL nie tahu lady ikhlas dalam setiap kata komeN drNYa.......

6.Dee Kuntum ~ eheheheheh, nie org dia kecik Molek ..."ecececec mcm penah Jmpak"...diapun selalu siNggah umah keciL saya nie. 

7.KaKNeeNa~ sUka hasil penulisaN dia bak karangan.....dan di selit plak gambaq-gambaq dia yg perisi pemaisuri....fuh>.......................tak kerLip mata memandanG.....

8.Bonda Amani ~ lawak nie....kalO Ym NGAN dia...ada benda jaa nak di gelakkan....ahahahhahah

9.Posh~ hahahah TERLupa nama nieh...sori-sori dear......nie pn member best..mai penang rituh taknak habaq, kalO dak leh blanja makan "nasik Sila" eheheheh POSH sayang, u pun best untuk bersahabat..sori syg...

10.MaMMA ~ ni pOmpuan rowck habess.....pandai masak nie...buat NASIk KeRabu.....best kawan ngan dia..kepala gIlOsss.....layanzzzzzzzz

11.umMi iman ~ Blog dia mendamaikan..ke arah ketUhanan...admire puteri keciL dia...cute snGt....baik org dia nie...even tak Pnhh jmpak pn...tapi dapat dirasai dengan hasiL tulisanNya...


3).Sila bgtau apa perkara PALING HEBAT pernah korang buat sebagai sahabat..untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan kan.
~ ermmmmmmm..bab ni mcm sukar nak Komen......tetiba Luka lama menGhiris kembaLi..huhuhu.....baik yg di beri tapi balasan yg terima di sebalikNYa......
tapi nak gak share skit kat sini.......penah satu ketika dL saya memang baik tahap giLos ngan member nie....sampaikan dia nak g gheja sayalaaa DREBA peribadiNya...itu time, takda kereta okesss....haruslah merempit deNgan motor siPut saya tuh.....mEmang tulus ikhlas laa time tuh....rupa-rupanya ingt PANAS BERPANJANGAN rupa HUJAN TGH HARi.......bila dia sudah tempah kereta MALAYSIA.......dia terus lupakan saya sehingga arinIe......sepi tanpa kabar berita.....tapi takmengapa, dr jauh saya doakan kesejahteraan buat dia..... makLomlaa dh gheja gOmen mana nak setarap ngan saya yg gheja Private nieh..... 


BERSAHABAT biar IKHLAS dan ingt ~ bertemu KeranaNYAA..dan BERPisah Pn keraNaNYA..
SO,TANPA SAHABAT SEPILAH dUnia Ini.............  



mamMA aku speseL skit, siap buh lagu lagik......untuk KALIAN sume nah lagu Khas buat kaLian...tapi lagu nie ala-ala KETUHANAN skit laaa..makLomlaa bulan MULIA nie..tapi bait-bait lirik nieh..memang kHAS buat kalian sume.....PEACE =)

8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

lady XOXO said...

uwaaaaaaa ur da besh my sis.. ahahha.. makacih memberikan award ini.. i lap u... FRIENDS 4 EVA SIS...

Shu Shinju said...

Salam kak.. thanks bagi award kat shud...

u know what??? dlm byk2 kawan yg shud kenal.. akak is the best... sayang akak...♥♥♥

Lagu teman sejati tu mengingatkan shud kat kawan2 sekolah dulu...kitaorang penah masuk pertandingan nasyid nyanyi lagu tu... aduhai..rindunya kat depa... semua dah lost contact..huhuhuhu..

MiYOKO TACHIBANA said...

Nida...thanks a lot....

tak tau nk kata apa dahh...really2 appreciated it....

nida pun terbaiklaaa...walaupun br kenal, tp, cam dah lama kenal je kannn....

keep in touch ok...tak mo lost contact nii... :)

POSH76 said...

kita takde ker....hehehe..yang kat dalam list tu memang deserve it hehe

Lady of Leisure said...

tq so much dear... really apprecite it.. nanti lady update kat entry yang lady dah buat untuk award ni.. lady hargai sangat2.. emmang dunia blog ni kadang2 kita tak kenal rupa, yang penting kita kenal hati budi masing2 kan..
lady pun suka kawan dengan nida.. :)

Dee said...

mekasihlah..sy ni xdelah kecik sgt..dh besor dh..hihihi..

sis i pun pernah ada kwn yg dulu susah i tolong..tp diam2 dia tikam belakang..xmoh ingatlah..kwn mcm tu x guna dikenang-kenang..biarkan je dia..

thx for the award ye..

sekamar rindu said...

salam..

award yg cantik..salam singgah..

sekamar rindu said...

salam..

tq sudi bagi award..

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design