Monday, August 30, 2010

D emBekkk..bek..bek

hahahahah, saya sudah jatoh cheNta ngan ini tempat lorh....tgk every week mai sini...wat camna, wat masalaa tmpat nie pemes giLas..makan blew laaah ala-aLa suam senDok...ahahaha....yg best view dia, tempat lepak dia. cun habess...sebab kat sini ada pONdok-pondok kecik lagik chOmei... yg best sapa suka makan kambin memang elOk mai sini..sebab dagin freshhh.last week mai sini member sekOlah menengah buat majLis berbuka di sini...tIme tuh member saya amik tempat yg dok ataih kayangan...jenuh naik turun tangga amik makan....berbalOi laa makan banyak..sebab turun naik tangga....heeeeeeeee...
ok kaLi nie, amik hat dok kat bawah bukit skit..lagi mencabaq..sapa pakai heeLs,wedges...menerap laa dia nak naik turun amik makanan yg tersiap hidang bawah kanOpi ataih sana....ahahahahahha...saya bedaL selipar saja...kali nie tempat dok dia memang best....mcm men pondok--pondok...sejUk jaa..skali sakala mai bau kambin..embekkkkkkkk...embekkkkkkkkkkkkk...heeeeeeeee
alhamduLILLAH, segala pemBookinan bejalan lancar...tertera nama saya di atas meJa. so takda sapa dh blew chOp tempat nie makLoOOm laa BUFFET ~ ha tudia men senDok jaa..sampai melimpah ruah...yg itam tuh KAMBIN GRIlll...SO YUMMY...balik pala penIn...Ok stat menjaMu selera...~ sume khusyuk...menIkmatisi abang chOmei nie sampai penIn laa tak tau nak piLih mana satu...banyak sangat makanan yg di amBIlnya..wakakakakakaMuMmy Vouge....fariNa wif her doter...cerdik Budak lelaki comei nie...dia panggei anak saya ...PIA..........PIA...skali fLying kisss...owhhh NgorAT erk.....Sweet KaPEL ~ Bro.rashidi & Wife Future Bride On novembEr nie..... memasin dok bincang hal WEDIng heeeOh keGedikskan meLanda....teruja beb, skaLi dapat jmpak memBer dORm ....yg tengah tuh siti KhaLilaH...dh lama sngt taK jmpak dia...tak sangka majLis nie dia aTEnd....la nie dia makIn cun WooooaYoyoooo ibu....rIleks..rileks...kOkyer sedap tapai aikswem tuh pn jgnlaa sampai mcm nie....sOfia pn ngerilaa tgk ibu cam gini.....ahahahahhaahhahahahah serius memang sedap, tapi siKit cIput...tak puas makan....lama tak jmpak...tgk skalI berjMPAK dh ada anIda JuNior...ehehheunty feride WiF ZAHra' SofiaiBu & anaK.....
seBeLom bersurai..sempat lagik begambar besama...Antara YAng hadir...tata sume, kaLo ada sumor di ladang Boleh kami menUmpang mandi, kaLo ada umur yg panJang RAMADHAN th depan kita berjMpak lagik.......thank's sume

 lega sngt, sebab majLis nie selesai suda...kalO dak ari-ari ketaq pankreas.....tapi serius cakap...nak jayakan sesuatu majLis bukanlah mudah...perlukan kesabaran yg tinggi dan pengorBanan......kalo dak mahu dia, blew tin toNg kepala Hotak....wakakakakak.....mcm-mcm peeL nak kena hadapi....itu ini KOnplen nya....tapi apapn cabaran @ dugaan...pogram tetap bejalan lancar....kami hanya merancaNg, ALLAH tentukan seGaLanya...SYUKRAN YA RABbb.....

Note~ pasni ada 3 lagik majLis nak kena ateNd...beharap diberi kekuatan dan kesejahteraan....untuk berjUmpak sahabat handai .....insya'ALLAH.....

2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

POSH76 said...

bessnyer buffet beramai2 ni..tapi selalunyer kalau dah ramai2 gini bukan makan sgt pun heboh bersembang lagi besskan hehe

-NiD's- said...

ermmm memang BEST...palin sedap kambin griLL....so yuMMy.....

ha'ah btoL tuh dh ramai mcm ginik...bukan makan sangat...asyik dok besembang then begelak ketawa......seriusLy..perot kemBong ngan air jaaa..ehehhehe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design