Monday, August 23, 2010

heRmmmmm


kenapa nieh...harini aku sesungguhnya emOsi sangat..apakah bulan akan mengamBang atau ujian semuaNya...uhuhuh ka sebab aku telanggaq ayam tadi nie..ontheway mai gheja....adeih...apa suMe nieh...aku taK kuat YA ALLAH....berikan aku banTuan...berikan aku ketengan malah kesabaran .............apa yg di sentuh dan apa yg di pegang sume tak kena semuanya serba salah.......kOnon nak pertahankan ...nak try hadapi ngan coOOOOLLL lagik tenang...tapi tak bedaya dah..begeLodak dalam jiwa ALLAH ja yng tahu..satg org kata aku giLa mereyan plak.....uhuhuh......ilang sat kegUmbiraaan..yg mana kalO sblm nie, dekat nak pOsa akulaaa manuksia paling gumbira sebab nak Posakan...menahan lapaq dan dahaga sambei mempertingkatkan kesabaran dan ketakwaan...tapi arini akU tewas.....aku rindu puteri keciL aku.....dalam dok menaip ni pn aku tahan ayaq mata jgn biaq ia beguguran satg jenuh nak menjawab ngan Tuan BEsaQ......
napa nie anIda???what happen dengaN u....tetiba mcm nie.....ermmmmmmmmmmmmmmmmmm, mayBe dengan coretan yg serba sederhana disini, gejolak dalam jiwa beransur Ilang.....try Senyum....jagan pikir negetip....coOL......nida..coOOl......rilekss okess.... 
jgn ikut kata hati satg makan diri......uwaaaaaaaaaaa


dah-dah kalO rasa nanEs tuh mendamaikan..Naness sepuasnya k...biaq keluaq sume sGala isik dalam tuh.....apa-apapn ..akU harus tabh tempuh suMe yg ada dePan nieh......

~ehsan gamBa dr pakcik GooGLE



sori member bLogger arIni n3 tak brapa best....

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

la..nape ni..???

kak.. nangis ni salah satu cara tuk mengurangkan tension dlm diri.. shu selalu wat camtu... bila rasa x puas hati.. nangis sepuas2nya...

tapi, jgn emosi lama2 k.. chill up yr mood.. nanti kita together2 sama2 k..

lady XOXO said...

Sis nida ... what happen.. y y sis.. rindu puteri kecil ker.. sabo sis... uwaaaa nak nangish gak ler.. suruh sis shu pujuk.. ahahhaha.. sis nida namo2 nangish.. nanti abg cerap marah tngok mata sis bengkak.. uwaaaa.. sista

Dee said...

jgn sedih2 ye..kdg2 mmg kita jd sensitif sgt..u take care ye..be strong..

Lady of Leisure said...

dont be sad.. kalau perlu nangis, nangis lah untuk hilangkan apa yang terbuku di hati..

-NiD's- said...

shud~ telah ku lakukan petang td..menitis gak airmata nie cuma tak sedu sedan jaaa

wina~i'm ok dear

kakDEE~thank'u so much...selalu bg nida smNgt...lobe u sis....

Lady~btol apa yg lady katakan...per tuhla yg nida buatkan...nangis semahunya....kadang-kadang kebal mana pn hati wanita nie...tiris jugak ..... rasa mcm tak pnh dihargai..sume buat saLah....suNGguH kecewa...LADY, thank's yaaa LOVE U so Much....

Pocket said...

tak per, ada arinya memang jadi gitu,
pocket jadi gitu kalau tengah vitamin deficiency.
maybe kena makan betik kot..
(Jangan cuba pikir apa kena mengena betik ngan vitamin deficiency)

tp kalau tak der ari yg tak besh,
ari ari yg besh tak der la nilai sangat kan.. so enjoy la ari tak besh tu jap:D

moga bila dah besh balik..
manis sangat jadinya nanti:)

Mamma said...

apsal nida??
masalah tmpat keje ke..
cam berat je bebanan keja ko nida..
hope tabah hadapi semuanya..
mana2 keje pun presure..

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design