Monday, August 30, 2010

SELAMAT HARI LAHIR


SelamaT Hari laHir sayang.....19 RAMADHAN 1430h = 09.09.09 rabU jam 5.20 petang zaHra' Sofia selamat dilahirkan kedUnia yg Fana' nieh.....ya ALLAH pertama kali tgk anak keciL saya keluar tgk dUnia nie.....sakit besaLin yg dok tanggung selama 12jam ilang sekelip mata......ya ALLAH hebatnya kuasa mu YA ALLAH....bayi yg seberat 3.00kg ni dok dalam perot saya nieh.....dh keluar tgk dunia....kami bedua sepi seketika sebab mcm tak pecaya nie, ZURIAT kami ada depan mata......syukur sngt..sume SELAMAT kalo dak saya nak kena masuk OPERATION roOm.....sebab dh taKleh nak Push pastu tenaga lansUng tak dak...tapi alhamduLillah dapat doktor & staFf nurse yg cuKup baik depa try skiLL vacuM...at last keluaq laa baBy chOmei nieh....
aLhamdulIllah semalam Usia ZahRa' SoFia Setahun suda....ramai yg tanya napa tak Tgg ja 09.09.2010..saya saja nak celebrate befdayz dia dalam bulan isLam........my Lill princess dh setahun...skjap nya masa berlalu....dan mcm-mcm dh dilalUinya....sakit pn yg unik-unik sementara nak besaq nie....apa-apapn ibu tahu anak ibu nie kuat semangat...tapi penakOt..ehehhehee...sekali skala melucukan.....

ZAHRA SOFIA ~ BUNGA MENAWAN

semalam tak pegi jalan mana-mana kebeToLan hujan lebat, sO lepak rumah jaaa...sOFia pn baik punya layan tido...ibu dan baba dia amik kesempatan kemas brg-barang sOfia yg dh taknak guna simpan masuk box...soK=sok nie kalO adik Sofia mai...leh pakai balik brg-barang sOfia....melambak-lambak brang sofia nie...paling banyak mitten & booties adeih naik jemu plak membeLek pastu dok macth...eheheh....
BesaLin kat sini pihak sepItal bg satu BuKu KeciL yang dalam tuh ada partikular bab baby then gambaq fresh baby yg baru kuaq dr Oben perot ibu ..heeeeeee

Tarang...................
nie dia KEMUNCULAN awal ZAHRA SOFIA....
pasan tak atas pala dia ada CONET mcm Uipn & iPin..hehehehhee

ha Ni dia BUDAK chUmiL yg dah seTaHUn usia dia.....
SELAMAT HARI LAHIR syg.....

hahahahahahah, sapa tgk muka dia time nie waktu LIFE memang gUlin-guLin gelak laaa...skrg dia dh pandai buat muka mashammmmmmmmmm.......
tgk tuh, sepet mata dia nya punya dok kerot mata kunun nak buat masHam....ahahahahha


belambak kan Bootis & mitten sOfia...sume nie hasiL member-member mai ziarah bagi gift ngan sOfia...murah btoi rezeki budak nieh....

masih kemas terimpan rapi..melambak botol shamPOo, botoL mandi...sume ada.lengkap soKnie, besaLin yg no.dua just tocuh up jaa yg mana takda...ni pn hasiL dr memeMber bg.....syUkur YA AlLah.....

5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

acu shud dpt tgk sofia wat muka masham smlm...hehehe..pastu acu shud dapat bau sofia uu..uk.. bucuk masham tu...hehehe...

POSH76 said...

Happy birthday zahra sofia...sedapnyer nama dia..moga jadi anak yang solehah...kiut muka dia geram tngk hehe

Ilhamny.com said...

cantik tarikg besday dia..mesti lucky number dia 9 nnti..hehehe anyway, hepi besday sofia..bestkan tgk anak membesar dpn mata..
and..sofia nye besday sama bulan la ngan acik linda..tp acik linda 4hb 9..acik tua 5 ari...hehehe

MiYOKO TACHIBANA said...

comelnye zahra sofia...nama pun sedap kann...camne ek perasaan jadi seorg ibu, nida..sure best kannn....nk ade baby gakkk...uwaaaa...

tak tau bile...tggu jela jodoh dr Allah...

happy birthday, zahra sofia...bile besar nnti, jgn lupa jasa ibu n ayah ye...jd ank yg solehah...
nnti, da besar, die sure tgk komen auntie titin niii...mase tu, auntie titin da tua kerepot..tak comey n CUNS lg....hihihihi

Lady of Leisure said...

happy birthday.. alala comelnya dia... geram auntie lady tengok hehe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design