Monday, August 2, 2010

SeLesai SuDa..

Pehal harini muka dh mcm sekUpang jaaa.....nak kata penat smalam takdaklaa sngt...malah menGumbirakan sngt......harini mOnday Bluess... layan jaa kepala hotak yg tgh tepu nieh...keja banyak nak kena setel.tp bila tgk rasa mcm takdak NAfsu nak buat...tgk jaa...nak berbLoq pn malas sbenaqnya...tpi gagah p lah, mayb ngan menaip ala-ala melepaskan apa yg terbuku di hati nie..blew kurangkan otak yg dh tePu nie ha.....adeih.... senak jiwa btoi laaa ibu Sofia nieh..ehehehhehe...

kawan-kawan bloger, semalam kan kami p  LUBUK JOng - SEDIM....wah best jaa..org tak ramai..coOl ja tmpt dia... jiran sebelah kami siap bawak kerusi malas,, buah durian,, petai bakaq bagai, kerang kambing sume ada...dhsat depa....bekelah sakan..kami nie besa-besajaa ..tapi menU besh jaa.sampai tak habes...tak habes di situ tapau plak....smBg makan kat umah... tin+shud+ijan+en.Op+fida+abg.long enjoy jaa bermandi maNda...tapi bg saya tidak dapat merasainya..ini kerana puteri keciL saya takot ngan air ...eheheheh..masuk jaa dalam air dia bantai melalak...ha kesudahan nyaa dok atas jaa tgk depa sume dok berendam sakan...uhuhuuh.jEles nieh.....tapi memang best smalam..nak-nak tgk si cik titin ngan pelamPong itik sOFia....aduyaiiii ciut jaaa...dia sensOwnag pn jadik gheja ...tin..tin aksi-aKsi kamu ngan itik tuh memang besh....mencuit hati..ahahahah....
si shud plak, punya syok mandi..si abGLong terTEngelam pn dia dan g renyeh,...yg budak tuh dh panic dh..aduyaiii abG.long sib bek laa..acu gelak jaa kan...ekekekekek......tp si abG.long ni tak serik dia pulun mandi sampai ke nak baLik......mayb dia dh jatoh chenta ngan lubUk jOng......=]
smalam p memang best...paling best ayaq dia...adeiihh sejOOK mcm ketoi aih...

  
 LubUk JoNg
DestInasi PiLihan Geng BlOgger Penang di sini lah  PERTEMUAN pertama kami di 
LUBUK JONG - SEDIM



SOfia + kakIJan
nie Mode br sampai...nampak dak muka soFia cooL jaaa...
-sOfia wih kakIjan-


Takott
hahahaha..tGk sofia bantai melalak dalam sungai tuh...
takot..takot....
jOmlaa naik..kata sofia..ehehhe



Sofia
ha dahlaa, dh dok nanEs snagt...ibu dh siap kan sOfia lelawa..so dok sini k.....dengan bedak seLePong dh mcm tepOng gomak.....>___<



soFia,Shud,Nida+tiTin
seLesai suda upacara MAndi manda.....masa untuk berpisah...
"SETIAP PERTEMUAN, PASTI ADA PERPISAHAN"
so, meh kita amik pose leBih kurang dl sbLom puLang....... best..best mandi manda ngan depa nie..






NOTE:pasni plan MajLis berBuka poSa plak..makLomlaa RAMADHAN bakal menjelma tak berapa hari ja lagik....yahOOOo


8 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

sgt2 super duper best lepak ngan kak nida & titin... hampit 6 jam kat sana.. tp, rasa sekejap jer kan... xpe..pas ni kita plan lagi... sape nak ikut jom......kasi nama kat kak nida..hehehe...

NeenaAnuar said...

bestttttttnyerrrr! kalu akak ade kat sana.. confirm joint nie! hehehe..

lady XOXO said...

uwaaaaaaaaaaa jeles jeles nieeeeeee.uwaaaaaaa... nanti wat buka poca bgtau na na sis... uwaaaa

-NiD's- said...

shud:: tuhla atak rasa mcm 6 jam..dok ghasa sat jaaa....Jom..jom bg nama...ekekekkeke

KakNEEna:: takpa akak turun sini kita p len k

wina:: jgn jeles okess..ehehehe
insya'aLLAH k..nanti kita ghater sesama lagik k

Dee said...

apasal gambar sket benar..sian sofia..takut air ye..

Lady of Leisure said...

amboi bestnya gi mandi manda.. dengan air yg nampak jernih n sejuk tu best berendam kan..

MiYOKO TACHIBANA said...

best gilerrr....enjoy sgt2 ngan korang sume....hihihihi...

tin yg ketinggalan..tak update blog lg...

POSH76 said...

bessnyer korang patutler macam pernah kulihat wajah2 glam ni tapi dimana yer...rupanyer geng blogger PENANG hehe...kalu aku turun PENANG leh ler bawak pi air terjun tu naaaa hehe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design