Sunday, August 29, 2010

JusKoo vs K.S WAN

sempena NUZUL AL-QURAAN ari jumaat smalam ,penang chutiss,...so member baik saya nie ajak g teman dia sopin-sopin bj anak dia..skali ngan baju dia.....aLmaklumlaaa suami di perantaun...so, apa segala kena siapakn sndiri.... saya sudi jaa menemani dia...hooooyeh,......kiranya kemarin nie saya kembaLi soLo laaa..sebab kiri kanan takda eSkot setia....dua-dua kena tinggai di rumah...oleh kerana kamI nak jalan sendirian tanpa ganguan ...ahahahhahahahahahha...alhamduLillah, apa yg mak buyung nie hajati sume tercapai....dia piLih ke JUSKO perda....OK, setiba di sana..takmau leNgah masa terus ke bahagian kanak-kanak....walawieh.....Oferr giLa babas...adus jahanam laa duit en.Hubby saya....sebab tgk itu nak, tgk ini nak...sume nak beli kat sOfia...tapi, alhamduLillah berjaya mengawaL perasaan yg dh resah gelisah tgk baju anak-anak keciL hat cun melecun nieh.......dalam celah tuh, dan jugak beli selai kat sOfia...eehehehehehe

sampai jaa...terus dh stat pegang itu ini, tgk tuh mama jUe dh khusyuk buat pemiLihan


Mama Hannan pun turut serta amIk bahagian....dok stat menGila dh nieh...adeihlaaa
ibu zahra' takdak dalam sesSi membelI belah, sebab sIbok amIk gambaq MumMy-mUmmy nieh...lagikpun saja bz kan diri, kaLo dak nyibuk jugak nak raba-raba itu baju dak coMei.. 

toLon...toLon...mama dh penIn dh nie..sume lelawa nieh.....

Ha Sat tg harga plak, ni bekenan dh nie.......heharap harga berbaLoi-baLOi

Ok dh siap bayaq...Jom kita p departmen len plak....ayuh...yuk 

Kami ~ sekaMpung, sekelas, sekOlah sekali everything masa kecik-kecik dl sume skali...tgk la Nie, memasin dh mak=mak org dh....

peace ~ singgah rest room dL....kaki kejang dh dek penangan tawaf satU maLLL ...ahahahhaa

Ok let's go bebeh....kita ke bahagian dapor Plak....yihakkkkkkkkkkkkkk

pas dh abIs soPing n tawaf maLL ` saya bwak mummy jue datang sini, sebab dia plan nak besaLin di sini..tempat zahra sofia dilahirkan...siNiklaaa...

ok PUAN sila isik foarm yaa....banyak tanya jugak si misi nie,,,mcm-mcm sokalan dok ada...ahahahha nasib laa mama Jue

eheheh MAMA Jue kena chek Up ngan DOktor CHuNg....
dR.WAN chutis, yg ada dOktor CHung & Dr.Liew...
so, Jue kena ngan dr.Chung....Sessi amik darah...adeiii, sakit nieh...

hahahahahah nie si peNEman bedua nie, Nyibuk gak masuk ngekOQ mama jue...g chek up...ha tgk muka kami dh jadik mcm=mcm....

Ok, siap sume dh...time amik Obat pastu blew baLik..pasni bulan smBilan mai lain naa.....baby jue siHat alhamduLillah..teruja sngt tgk waktu doktor scan perot jue then nampak insan Comel dalam tuh.....nie buat tak sabaq nak tambah ahli kOngress nie....tapi sat duLu nuh..ehhehehehehe


alhaMduLillah, memang semalam aLL out gilas...dr pukoi 10 keluaq sampai 5 ptg baru baLik...sian anak-anak dirumah, setiba mummy - mummy di rumah si anak datang terpa mcm tak jmpak seminggu..alahai rindu sangat lah tu erk.....yang pasti, keterujaan nak keluar bersama terlaksana suda....pasnie kita keluaq lagik k..jalan-jalan carik makan...ahahahahhaa

6 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

wah...seqonoknya depa sopin.....

-NiD's- said...

hahahhaa...best..best hat dalam poket pun best..aBEs melayang-layang.....ehehehe....BTW g teman MUMMY jue jaa g sOpin skali chek Up....so, tmpang skaKi

Pocket said...

jusco perda tu dekaaaat sangat ngan umah pocket, kiranya kalau bejalan kaki buleh sampai dalam sejam gitu..hahaah:)

shopping jer ker? lenkali sila berbuka situ skali.. :D

Tp mesti orang amai kan?

Ms AiReEn MoHd said...

tau tak per....seronokkk nya ang pa duk tawaf tu...soping tu dia....huhuhuhu

Lady of Leisure said...

lady penah pi ks wan ni masa kakak bersalin hehe

-NiD's- said...

PocKet ~ ha dekat kaa? kalO tera nak smpai amik masa smpai seJam..ahahahhahahaha..we Olss p pagik, so balik berbuka di rumah ja laaa


ErYn~ memang besh...nak=nak g tawaf maLL ngan member Lama yg dh lama tak jmpak n aLl out skaLi...

Lady~ oh penah g situ erk...simple jaa klinik dia, tp service mabLes...i Loikeee....

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design