Monday, September 6, 2010

cUrrY hOuse

ALhamduLillah, maJlis semalam berakhir dengan penuh kepuasan....walaupun kami empat org jaa wakiL bloGer utara....majLis tetap meriah dan beseri dengan kehadiran memember dr sekOlah DMW.....depa join jugak...tapi tak sume....yg join smalam sume kepala blew jadik satu...sPoting habes...memula tak kenal malu-malu...segan-segan...tapi bila makin lama,ukhwah makin kembang mekar.....siap, mesra sume..begambar gelak ketawa....usik ang aku...syOklaa smalm..kira majLis smlam UPACARA KEMUNCAK BERBUKA PUASA bg RAMAHDN 1431H.......memang meriah....sume yg mai smlam very spOting.... kamerawOmen pn Vouge lagik..cik titin terima kasih sebab sudi dok AMBIk gambar-gambar kami ekpesiLi sayalaa yg takdak gadjet tuh,......ehehheheheh...banyak laa sngt smlm begambar sampai naik siLau......dr mula kedai tuh bukak sampai dh nak katop kami sume masih setia tecegat depan kedai tuh......kedai makain nie nama dia 

REsTORAN PEN-MUTIARA CuRRY hOUSE 

ni branch belah seberang, di belah pulau pn ada gak di batu maung.....sana tempat lagi best laa...kami malas nak menyeberangi laut india selatan nuh haa...so, kami amik kputusan makan di Taman Selat shaja.....u Olssss, serius nak cakap LAUK PAUK DIA..perghhhhhhhhhhh memang mabeLEs..... memang sedap...makan tak hengat nie....paling sedap TOMYAM dia....perghhh, meleleh ayaq iduNg...ekekekek...ha pada sapa yg bLomm rasa lagi masakan di cUrry House nie ha Eloklaa pie....insya'ALLAH saheh puaih hatilaa...berbaloi-balOi.........Ok,Jom layan gambaq-gambaq kami kat sana...ni hasil dr kamereWoman cik Titin....tin, thank u so much laling sebab capture banyak gambaq....dan sudi sharing..... nie nida amik dr FB dia....belambak lagik pic dalam FB dia...mcm-mcm pose...ekekkekekekek ha dh jom , layan aksi kami sebeloM, sedang dan SEsudah....sume ada...eeeeeeeehhhhhhhhhh


Photobucket
memUla sampai...cume coOOl jaa..sibukk sessi temuramah




Photobucket 
 GenG pereMpuan....


Photobucket
Time makan....saya seLaku ibu pada Sofia dh takda segan sIlu meratah ikan siakap 3rasa nie..sebab gilass sedap.....


Photobucket
apalah yG di gosiPkan tuh..sampai terangkat kenIn wina....zaihan plak renyeh takmau-mau..ehehehe

Photobucket
selalu jmpak daLam OnLine jaa..skaLi jmpak LIFE....tudia.......


Photobucket
budak bedua nie, chOmei laa sangat....


Photobucket
Cik titIn wif my babY......dua-dua cute 




Photobucket 
Shud tak sabaq nak ada BABY...so apa lagik cecepat makan sik minyak k.


Photobucket
Mata mereka kelIhataN sama.....BOOooOOlAT-bOOlaat


Photobucket
anak & iBu....."sOfia said....haaaaaaa" 


Photobucket
Jom naik atas....kita exPlore habis tempat nieh.....


Photobucket
aksi GEDIKzzzz dr kami.....

Photobucket 
SriKandi BLOgger Utara.......




Photobucket
cakkkkkkkkkkk....sambiL membOlatkan mata...
Photobucket
RED KaPeL."FamiLi KeciL"

Photobucket
Bergambar depan "CURRY HOUSE" aksi MOncoNgkan MOoLot...



Photobucket
JUMPAK LAGIK TAHN DEPAN......
"SALAM EIDULFITRI BUAT SEMUA MEMEBER-MEMBER BLOGGER"
ikHlas dr kami BloGger Utara...

7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

xleh lupa la gelak tawa kita semua mlm tu..... best sgt... rindu suda...huhuhu...

MiYOKO TACHIBANA said...

mmg terbaek laaa....dpt jmpa blogger2..n dpt kwn baru...hihihi...

thanks, nida...thn depan, silala organise lg ye... :)

gambo2 kite sume comei2 belaka...

Iena said...

woooooooo... meriah beb! bila lg blogger tegar utara nak naik KL lak?

POSH76 said...

bessnyer tengok geng blogger PENANG mmg happening & sporting2 belaka

Selamat Hari Raya & maaf zahir batin

Dee said...

wah..syoknya..sakan hangpa no..nti bila mai kl jgn lupa jumpa dee ye ibu sofia..hehehe..

Eri-chan said...

wah..perjumpaan meriah ek... bestkan jumpa2 ni..tak kenal diluar hanya dialam maya..sekali jumpa satu kepala..mmg bestlaa

lady XOXO said...

tu ar wina dah kata sis nida kena jadi ketua geng blog penang.. mmg pandai handle gathering.. nanti wat lg na na.. tapi ari tu wina tak centuh pown kari kepala ikang tue

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design